Νέο Web app της PayLink – Western Union για μεταφορά χρημάτων

Posted On Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 14:12 Written by

Η PayLink ανανεώνει τα εργαλεία που προσφέρει σε όλους όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της για μεταφορές χρημάτων μέσω του Παγκόσμιου Δικτύου Western Union. Ακόμα και τώρα που η κοινωνική μας συνείδηση επιτάσσει να μείνουμε σπίτι, το νέο μας Web App δίνει τη δυνατότητα να στείλουμε χρήματα εντός και εκτός Ελλάδας online σαν να είμαστε σε κατάστημα αλλά από την άνεση του σπιτιού μας.

Και για όσους δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τις online συναλλαγές, η ομάδα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης της PayLink είναι έτοιμη να  βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Μέσα από την ανανεωμένη εφαρμογή της PayLink- Western Union μπορείτε να:

  1. Δημιουργείτε εύκολα και γρήγορα τον δικό σας λογαριασμό οποιαδήποτε ώρα της ημέρας
  2. Πληρώνετε όπως σας εξυπηρετεί: απευθείας με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, ή με την αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση (PayByBank) στο ebanking σας.
  3. Επιλέγετε τον τρόπο που ο παραλήπτης σας θέλει να λάβει τα χρήματά του - μετρητά σε κατάστημα ή απευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ξεκινήστε τις συναλλαγές σας από την ευκολία του σπιτιού σας και με την αξιοπιστία του παγκόσμιου δικτύου της Western Union.

Συνδεθείτε στο web app της PayLink – Western Union εδώ.

Η PayLink εκπροσωπεί το παγκόσμιο δίκτυο της Western Union στην Ελλάδα από το 1991. Το portfolio των υπηρεσιών της PayLink εμπλουτίζεται σταθερά και από το 2017 έχει καθιερώσει το PayByBank – την πιο εξελιγμένη και 100%  αυτοματοποιημένη τραπεζική κατάθεση για ασφαλείς και εύκολες online συναλλαγές

To άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!