Η N26 ξεπέρασε τους 5 εκ. πελάτες στα 5 χρόνια λειτουργίας της

Posted On Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 10:14 Written by

Η παγκόσμια ψηφιακή τράπεζα N26 ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε το φράγμα των 5 εκατομμυρίων πελατών, πέντε χρόνια από το λανσάρισμα του επαναστατικού mobile-only λογαριασμού της, στις 26 Ιανουαρίου 2015.

Η ανακοίνωση έρχεται ύστερα από μια χρονιά τεράστιας ανάπτυξης, στην οποία η mobile τράπεζα ανέπτυξε την παγκόσμια πελατειακή της βάση σε μεγαλύτερο από διπλάσιο βαθμό, καλωσορίζοντας περισσότερους νέους πελάτες συγκριτικά με όλα τα προηγούμενα έτη λειτουργίας της μαζί.

Μόνο το 2019, η εταιρεία εισήλθε στην αμερικανική αγορά ως η πρώτη ευρωπαϊκή challenger τράπεζα, άνοιξε ένα νέο TechHub στη Βιέννη, λάνσαρε το N26 You, το νέο premium προϊόν της,  και εισήγαγε τα Shared Spaces, τους ευέλικτους υπό-λογαριασμούς που έχουν σχεδιαστεί για να καταστήσουν την τραπεζική εμπειρία ακόμα πιο κοινωνική, εύχρηστη και συλλογική. Με την έναρξη της νέας χρονιάς, η τράπεζα έχει ήδη επανασχεδιάσει πλήρως τη βασική της πλοήγηση, προκειμένου να απλοποιήσει τις ενέργειες που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για τους πελάτες - είτε αυτές έχουν να κάνουν με την πιο άμεσες πληρωμές, έχοντας ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγοραστική τους συμπεριφορά, είτε με την ενεργοποίηση της διακριτικής λειτουργίας για πιο ασφαλείς συναλλαγές εν κινήσει.

Η εταιρεία επένδυσε επίσης σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα της, αναπτύσσοντας το εργατικό της δυναμικό από 300 άτομα πριν από δύο χρόνια, σε 1,500 άτομα 80 εθνικοτήτων σε 5 τοποθεσίες παγκοσμίως σήμερα. Η φήμη της ως «υψηλής ποιότητας» εργοδότης είχε ως αποτέλεσμα  να ληφθούν 150.000 αιτήσεις μόνο το 2019, δημιουργώντας μια παγκοσμίου επιπέδου ομάδα.

H N26 ιδρύθηκε από τον Valentin Stalf και τον Maximilian Tayenthal στο Βερολίνο, με όραμα να εισαγάγει μια νέα προσέγγιση στον τραπεζικό τομέα, που θα είναι όμορφη, απλή, δίκαιη, διαφανής και επικεντρωμένη στην εμπειρία χρήστη και την ευελιξία. Η ψηφιακή τράπεζα λάνσαρε το πρώτο της ελεύθερο προϊόν τρεχούμενου λογαριασμού στις αρχές του 2015, προτού γίνει η πρώτη στον κλάδο της που εξασφάλισε Ευρωπαϊκή τραπεζική άδεια. Σήμερα, είναι μια πλήρως ρυθμιζόμενη τράπεζα στην Ευρώπη, την οποία εμπιστεύονται πελάτες σε 26 αγορές.

Σήμερα, η N26 προσφέρει τρία επίπεδα λογαριασμών: το N26 Standard, το N26 You και το κορυφαίο N26 Metal, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν αναλήψεις μέσω ATM παγκοσμίως, ταξιδιωτική ασφάλιση, επιλεγμένες συνεργασίες και προσφορές και αποκλειστικές υπηρεσίες.

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το https://n26.com/en-eu.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Ν26.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!