Πακέτο 10 μαθημάτων για τεχνολογίες Blockchain και Ethereum network με 29 δολάρια

Posted On Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 10:16 Written by

Η τεχνολογία Blockchain χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε κάθε κλάδο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αφού ήρθε για να δώσει λύσεις σε προβλήματα και τεχνολογικά αδιέξοδα που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Το The Next Web, διαθέτει μία προσφορά εκμάθησης για επαγγελματίες και προγραμματιστές, που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και τη λειτουργία τής τεχνολογίας Blockchain στην οποία βασίζονται, αλλά και της πλατφόρμας Ethereum.

Τα κρυπτονομίσματα φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν, κάτι που προβλέπει και ο χρηματοοικονομικός γίγαντας ING, που υποστηρίζει σε έκθεσή του, πως ακόμα και οι κεντρικές τράπεζες θα δημιουργήσουν τα δικά τους κρυπτονομίσματα, για να ελέγξουν καλύτερα τις λειτουργίες τους.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία Blockchain, μπορείτε να αποκτήσετε το πρόγραμμα εκπαίδευσης The Complete Blockchain and Ethereum Programming Bundle σε τιμή προσφοράς 29 δολαρίων, αντί για πάνω από $1.800 που κοστίζει, όπως αναφέρεται στο The Next Web Deals.

Το πακέτο περιλαμβάνει 10 μαθήματα που εξηγούν το «blockchaining» και το ρόλο του πίσω από τα κρυπτονομίσματα, όπως επίσης και την πλατφόρμα Ethereum, η οποία υποστηρίζει εφαρμογές πέρα από κρυπτονομίσματα.

Το πακέτο κοστίζει μόλις 29 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο για 5 ημέρες ακόμα, οπότε βιαστείτε!

Τα μαθήματα είναι στην αγγλική γλώσσα.

Εικόνα: Pete Linforth, Pixabay

 

 
 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!