Το Project Agora ανατρέπει τους κανόνες του Ad Engagement

Posted On Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 10:17 Written by

Το Project Agora λανσάρει το Magic Flip και το Magic Quiz, δύο νέα, ad-experiences με εγγυημένο engagement (Cost per Engagement). Το Magic Flip και το Magic Quiz ανατρέπουν τους παραδοσιακούς κανόνες διαφήμισης, παροτρύνοντας τα brands να σταματήσουν τις μαζικές, στατικές διαφημίσεις και να αρχίσουν να λένε ιστορίες, με έναν τρόπο διασκεδαστικό και προσωποποιημένο.

Με το Magic Flip, τα brands ξαφνιάζουν ευχάριστα τους καταναλωτές καλώντας τους να αλληλεπιδράσουν με το δημιουργικό πριν εκτεθούν σε video ad διάρκειας 6”, μεγιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την απόδοση σε top of mind awareness και message recall.

Με το Magic Quiz, τα brands βάζουν για πρώτη φορά τον καταναλωτή στο επίκεντρο της ιστορίας τους με τρόπο που ενισχύει το memorability, αυξάνει το message association και δημιουργεί leads. Τα στοιχεία των απαντήσεων που συλλέγονται με το Magic Quiz, προσφέρουν πολύτιμα insights και δυνατότητες micro-segmentation για πιο προσωποποιημένη επικοινωνία.

Οι storytelling at scale δυνατότητες του Magic Flip και του Magic Quiz παρέχονται σε αποκλειστική συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας Playbuzz και σε συνδυασμό με τις δυνατότητες στόχευσης και το premium περιβάλλον του Project Agora, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για brands που θέλουν να ξεχωρίσουν μέσα στον διαφημιστικό θόρυβο και να φτάσουν στα κοινά τους με επιτυχία, σε όλες τις οθόνες.

 

Σχετικά με το Project Agora

Το Project Agora είναι ένα πολυβραβευμένο, brand-safe, native και programmatic advertising marketplace, που συνεργάζεται με εκδότες και διαφημιζόμενους στις αναδυόμενες αγορές με το όραμα να συμβάλει στη διατήρηση ενός ανοικτού και δημοκρατικού Internet (Keep the Open Web Open).

Το Project Agora ενισχύει τους εκδότες στις κατά τόπους αγορές να μεγιστοποιήσουν την αξία των επισκεπτών τους, για να μπορούν να επενδύουν σε περιεχόμενο και υπηρεσίες για τις τοπικές κοινωνίες.

Για τους διαφημιζόμενους, το Project Agora προσφέρει αποτελεσματικότητα στην επίτευξη Marketing και Business στόχων, μέσω διαδραστικών διαφημιστικών εμπειριών και δυνατοτήτων ακριβούς στόχευσης σε αυστηρά επιλεγμένους brand safe και δημοφιλείς τοπικούς εκδότες στις χώρες δραστηριοποίησης.

Περισσότερα για το Project Agora

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Think Digital Group.

 

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!