Image
Image

Η Lucy δίνει προστιθέμενη αξία στο e-shop σας και αυξάνει τις πωλήσεις του!

Posted On Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 14:33 Written by

Η Lucy, η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) της Releva, αυξάνει τα έσοδα των ηλεκτρονικών καταστημάτων κατά περισσότερο από 30% και βοηθά την επιχείρησή σας να μετατραπεί σε μια "μηχανή" προσέλκυσης χρηστών, υψηλών μετατροπών και πωλήσεων!

Η Releva είναι μια μοναδική πλατφόρμα AI-first RevOps, η οποία έχει ως αποστολή να δημιουργήσει εμπειρίες χρήστη που είναι παρόμοιες με αυτές που θα μπορούσαν να έχουν οι πελάτες μόνο σε ένα μικρό τοπικό κατάστημα. Αυτό το επιτυγχάνει βελτιστοποιώντας την εξατομίκευση μέσω ηθικού omnichannel engagement μεταξύ των εταιρειών και των πελατών τους. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα μια σταθερή αύξηση της επισκεψιμότητας, καθώς και του ποσοστού μετατροπών στα e-shop τα οποία χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Η πλατφόρμα είναι μια ολοκληρωμένη λύση αυτοματισμού AI για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει στους πελάτες της μια διαδικασία ανάπτυξης και φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία για τη βελτίωση των ποσοστών μετατροπών, των μεγεθών καλαθιών και των εσόδων, βελτιώνοντας παράλληλα το e-shop τους και βελτιστοποιώντας την εμπειρία των πελατών.

Αξιοποιώντας προηγμένα predictive analytics, η εταιρεία διασφαλίζει σταθερή αύξηση εσόδων και βοηθά τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου να επιτύχουν τους στόχους μάρκετινγκ που έχουν θέσει, ενώ ενισχύουν τα έσοδά τους κατά πάνω από 30%.

Καθώς η Releva μεγαλώνει και εξελίσσεται διαρκώς, έχει δημιουργήσει το πιο εξελιγμένο στατιστικό μοντέλο τη Lucy, η οποία χρησιμοποιώντας παρόμοια τεχνολογία με αυτή του chat GPT απαντά στις πιο σημαντικές ερωτήσεις για τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ μιας εμπορικής επιχείρησης:

• τί θέλει κάθε χρήστης 

• πότε το θέλει

• σε ποια τιμή

• ποιο ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας προτιμά

• ποιο δημιουργικό και ποιο μήνυμα θα τον προσελκύσει

 

Η Lucy είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η Releva βρίσκεται σε θέση υπεροχής και κερδίζει ξεκάθαρα κάθε αντίπαλο, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και ανταγωνιστική αγορά!

Η Lucy χρησιμοποιεί deep machine learning και συνδυάζει τις προτιμήσεις των χρηστών, το περιβάλλον της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής που χρησιμοποιούν, κανόνες που έχουν τεθεί από την επιχείριση και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, για να βελτιώσει αυτόματα την αφοσίωση, το μέγεθος του καλαθιού και τη συχνότητα αγορών. Όχι μόνο αυξάνει τα έσοδα, αλλά σας βοηθά επίσης να εξοικονομήσετε κόστος, δίνοντας προτεραιότητα σε φθηνότερα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες σας και βελτιστοποιώντας τον αριθμό των μηνυμάτων που αποστέλλονται ανά ημέρα.

Επίσης η πλατφόρμα της Releva παρέχει 99,9% uptime, με αξιοπιστία εφάμιλλη της Google και αξιολογεί την πρόθεση του χρήστη να αγοράσει, μόλις 30 ms μετά την προβολή, ή την αναζήτηση κάθε προϊόντος. Στο επόμενο κλικ ο χρήστης θα δει σχετικά προϊόντα, αφού δεν απαιτούνται δεδομένα αγορών για να λειτουργήσει η recommendation engine της πλατφόρμας!

Ένας άλλος παράγοντας που ξεχωρίζει τη Releva από άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες, είναι ότι τα recommendations της φορτώνονται ασύγχρονα στον ιστότοπο του e-shop, χωρίς να τον επιβραδύνουν.

Η πλατφόρμα της Releva βασίζεται σε Zero και first-party data, δίνoντας έμφαση στην τήρηση των ρυθμίσεων του απορρήτου των χρηστών, τις ενημερώσεις των browser (τα third party cookies καταρρέουν) και τις κανονιστικές αλλαγές.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της πλατφόρμας της Releva, είναι η ικανότητά της να ενσωματώνεται σε βάθος με οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και όλα τα ψηφιακά κανάλια για τη βελτιστοποίηση του user engagement, την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αύξηση των μετατροπών.

Το πλήρες και ακριβές σύνολο δεδομένων της Releva παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα "360 μοιρών" για κάθε χρήστη, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου customer journey για κάθε έναν ξεχωριστά, σε όλα τα κανάλια.

Επίσης, η πλατφόρμα κατανοεί το προτιμώμενο κανάλι επικοινωνίας κάθε πελάτη (όπως email, SMS, Viber, WhatsApp, Facebook, διαφημίσεις Google), καθώς και την καλύτερη ημέρα και ώρα επικοινωνίας. Έτσι, επικοινωνεί το καταλληλότερο μήνυμα και περιεχόμενο που ταιριάζει στην προσωπικότητα του κάθε ατόμου, με αποτέλεσμα την αυξημένη αφοσίωση των χρηστών με την εταιρεία σας.

Εάν θέλετε να να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με τη βοήθεια της Lucy, δοκιμάστε δωρεάν την πλατφόρμα της Releva για 1 μήνα!

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος της Releva θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

 

-Advertorial-

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

Image
Image
Image
Image

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Image
Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!