Image

Ήρθε στην Ελλάδα η Releva, η πανίσχυρη all-in-one λύση για eCommerce growth Featured

Posted On Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 11:20 Written by

Η Releva ιδρύθηκε το 2020 από μια ομάδα μηχανικών λογισμικού, marketeers και data scientists, οι οποίοι ήθελαν να αποδείξουν ότι η αυτοματοποίηση του μάρκετινγκ δεν είναι... πυρηνική φυσική, εάν υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία!

Από την αρχή, η εταιρεία προσπαθούσε και κατάφερε να δημιουργήσει την πιο ηθική και επεκτάσιμη μηχανή ανάπτυξης, με έμφαση στην ακρίβεια λειτουργίας και στην έγκαιρη, βελτιστοποιημένη και με ενσυναίσθηση επικοινωνία μεταξύ των brands και των ανθρώπων.

Με βάση τα δεδομένα περισσότερων από δύο ετών λειτουργίας, η Releva έχει αναπτύξει μια μοναδική μέθοδο για να αυξάνει τον τζίρο των e-shop με πρωτοφανή ποσοστά της τάξης του 20%-45% και ταυτόχρονα να μειώνει το κόστος, παρέχοντας παράλληλα εντυπωσιακή απόδοση επένδυσης (ROI) έως και x53!

Η Releva είναι μια μοναδική πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης RevOps που βελτιστοποιεί την εμπειρία των πελατών και μετατρέπει κάθε e-shop σε "μηχανή" υψηλών μετατροπών και πωλήσεων!

Η πλατφόρμα αξιοποιεί την παρακολούθηση συμπεριφοράς των χρηστών και την πιο εξελιγμένη τεχνολογία AI στον κόσμο για να προβλέψει ποιο προϊόν ή καλάθι θα ήθελε να δει, ή να αγοράσει ο χρήστης.

Επίσης, η Releva λειτουργεί ως digital marketing assistant που κατανοεί τις προτιμήσεις κάθε πελάτη, όπως το κανάλι επικοινωνίας (Email, SMS, Viber, WhatsApp, Facebook, διαφημίσεις Google κ.λπ.), ημέρα, ώρα, καθώς και το μήνυμα που θα προσελκύει την προσωπικότητά του.

Η καινοτόμος πλατφόρμα χρησιμοποιεί έξυπνα βήματα προγνωστικής ανάλυσης, για να διατηρήσει την αύξηση των εσόδων και να επιτύχει τους στόχους μάρκετινγκ οποιουδήποτε καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τα core components της πλατφόρμας της Releva βασίζονται σε καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής που δημοσιεύονται σε κορυφαία συνέδρια, σε τομείς όπως η ανάκτηση πληροφοριών, τα recommendation systems, η ανάλυση κειμένου, η επεξεργασία φυσικής γλώσσας και οι κοινωνικές επιστήμες. Η επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη αυτών των τεχνολογιών που ενσωματώνει η Releva, υπολογίζεται πως έχει ξεπεράσει σε κόστος τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η Releva ολοκλήρωσε πρόσφατα έναν γύρο χρηματοδότης ύψους 870.000 δολαρίων με επικεφαλής το New Vision Fund 3, με τη συμμετοχή των HR Capital AD, Verto Invest και επενδυτικού βραχίονα ιδιωτών επενδυτών, για να επιταχύνει τις δραστηριότητές της και να υποστηρίξει την παγκόσμια στρατηγική τής πλατφόρμας.

Η εταιρεία έλαβε επίσης 200.000 δολάρια από την Google, για να ενισχύσει την ανάπτυξή της μέσω του προγράμματος Google for startups. Η παραπάνω οικονομική ώθηση, η οποία πρέπει να απορροφηθεί σε 2 χρόνια, πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την οικοδόμηση μιας ακμάζουσας, βιώσιμης επιχείρησης, με έξυπνη, οικονομικά αποδοτική και λειτουργική τεχνολογία.

Η Releva παρέχει integration με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες eCommerce, όπως WooCommerce, Magento, Shopify, OpenCart, BigCommerce και καλύπτει πάνω από το 80% του συνόλου του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως.

Η εταιρεία επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ευρώπη και στo product-led growth σε μεγάλες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως της Shopify.

Η Releva θα συμμετάσχει στην eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2023. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να συναντήσετε την ομάδα που θα παρουσιάσει την εταιρεία και την "one-stop" λύση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος της Releva θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

 

-Advertorial-

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

Image
Image
Image
Image

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Image
Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!