Η Retargeting.biz συνεργάζεται με την Mastercard για την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων

Posted On Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 15:39 Written by

Η Retargeting.biz συνεργάζεται με τη Mastercard στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος Digital Doors, το οποίο αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης πρωτοβουλίας της εταιρείας για την έμπρακτη ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων. Μέσα από την πλατφόρμα Digital Doors, οι μικρές επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση σε μία σειρά από εργαλεία και λύσεις που θα συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους στο διαμορφούμενο online περιβάλλον, με έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Retargeting προσφέρει στις ελληνικές εταιρείες την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα αυτοματοποιημένων υπηρεσιών μάρκετινγκ από μια ενιαία πλατφόρμα, όπως οι αποτελεσματικές καμπάνιες διαφημίσεων σε Facebook, Instagram και Google, αλλά και εργαλεία όπως e-mails, και pop-ups για e-shops.

"Συμμετέχουμε στην καμπάνια με μια ειδική εκπτωτική προσφορά της τάξης του -20% για κατόχους καρτών Mastercard και -15% για τους κατόχους άλλων καρτών, για 6 μήνες στα πακέτα Premium. Τα πακέτα περιλαμβάνουν πλήρη υποστήριξη πελατών στην υλοποίηση και βελτιστοποίηση διαφημιστικών καμπανιών. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι από τους νέους συνεργάτες δεν έχουν μεγάλες γνώσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, θα λάβουν την πλήρη υποστήριξή μας στη διαμόρφωση της πλατφόρμας και στη δημιουργία διαφημιστικών καμπανιών", δήλωσε ο κ. Θωμάς Κατάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Retargeting.

H Retargeting επιλέχθηκε από την Mastercard για να συμμετάσχει στην πλατφόρμα Digital Doors, μεταξύ άλλων εξειδικευμένων συνεργατών, που παρέχουν πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, λύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ και άλλες υπηρεσίες σχετικές με το e-commerce, για να προσφέρουν τα σωστά εργαλεία σε επιχειρήσεις που πρέπει να εκκινήσουν τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα, να προσαρμοστούν στην αλλαγή της αγοραστικής συμπεριφοράς των πελατών και στην τρέχουσα κατάσταση που δημιουργείται από την πανδημία της Covid-19.

Η κ. Ιωάννα Μίγγου, Marketing & Communications Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: "Λαμβάνοντας υπόψιν το σημαντικό πλήγμα που έχουν δεχθεί οι μικρές επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας αλλά και τις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες λειτουργίας της αγοράς, σχεδιάσαμε μία ολοκληρωμένη πρωτοβουλία άμεσης ενίσχυσης τους. Μέσα  από τη συνεργασία μας με τη Retargeting, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις αυτές πρόσβαση σε υπηρεσίες που θα τις βοηθήσει να κάνουν πιο σίγουρα βήματα, έτσι ώστε να μετασχηματίσουν και να εξελίξουν με επιτυχία τη δραστηριότητά τους".

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά, επισκεφτείτε το Retargeting.biz

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!