Νέα digital καμπάνια για τα έπιπλα Letto από τη 3ds

Posted On Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 14:47 Written by

Με αγάπη για το έπιπλο και πάθος για design, η Letto παρουσιάζει τη νέα καμπάνια της για να μάθετε και εσείς ποιος τύπος κρεβατοκάμαρας ταιριάζει στον ιδιαίτερο χαρακτήρα σας μέσα από 9 διαφορετικές συλλογές.

Σύμφωνα με έρευνες, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας το περνάμε ξαπλωμένοι, βυθισμένοι στις σκέψεις μας, προσπαθώντας να απολαύσουμε μερικές ώρες ξεκούρασης και ονειροπόλησης. Μέσα στην κρεβατοκάμαρά μας, σε ένα χώρο ασφάλειας και σιγουριάς, εκεί που τιθασεύουμε τα όνειρα και τις αναμνήσεις μας, εκεί που βρίσκει καταφύγιο η προσωπικότητά μας.

Με βάση αυτή τη λογική, η εταιρεία Letto συστήνει στο κοινό τις συλλογές της με έπιπλα κρεβατοκάμαρας, προσαρμοσμένες σε τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες - Adventurers, Dreamers ή Beginners. Για εκείνον που αγαπάει την περιπέτεια και τις έντονες συγκινήσεις, που κάνει όνειρα γεμάτα θετική ενέργεια και αισιοδοξία, που αναζητάει καινούργια πράγματα και εμπειρίες.

Η Letto αποτελεί μια καινοτόμα ελληνική επιχείρηση με εξαιρετική τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της παραγωγής επίπλων για οικιακή αλλά και ξενοδοχειακή χρήση. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, σχεδιάζει και δημιουργεί έπιπλα με αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, όχι μόνο σχεδιαστικά αλλά και κατασκευαστικά. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους έχουν ελεγχθεί σε ειδικά εργαστήρια ευρωπαϊκών προδιαγραφών προάγοντας την οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση.

Ανακαλύψτε τις συλλογές της Letto στο www.letto.gr.

Η καμπάνια της Letto πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη 3ds Digital Agency.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!