Στη Sleed ανέθεσε η Affidea την επιμέλεια της Digital παρουσίας της

Posted On Τετάρτη, 20 Μαΐου 2020 14:08 Written by

Τη δική της υπογραφή βάζει η Sleed στα πλαίσια της συνεργασίας με την Affidea, αναλαμβάνοντας όλη τη διαχείριση των Digital Marketing ενεργειών της, ακολουθώντας στενά τις εξελίξεις αυτής της περιόδου.

Η Affidea Ελλάδος είναι η ελληνική θυγατρική εταιρεία της Affidea, ενός από τους μεγαλύτερους επενδυτές και παρόχους στον κλάδο των υπηρεσιών υγείας στην Ευρώπη, με 280 κέντρα σε 16 χώρες.

Η Sleed μέσα από αυτή τη συνεργασία, έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής της Affidea για την παρουσία της στα social media, συμπεριλαμβανομένου του media buying, της ανάπτυξης πρωτότυπου περιεχομένου και του community management.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία που έχει ξεκινήσει με την Affidea. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να διαμορφώσουμε την online επικοινωνία του μεγαλύτερου παρόχου στον κλάδο υπηρεσιών υγείας με το κοινό του, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την ιδιαιτερότητα της περιόδου που διανύουμε. Συζητώντας τους στόχους που θέλουν να πετύχουν και μεταφράζοντάς τους με digital όρους, φροντίζουμε να ανανεώνουμε τη digital παρουσία τους με περιεχόμενο ποιοτικό και επίκαιρο’’, ανέφερε ο Αλέξανδρος Κόσσυβας -Digital Marketing Manager στη Sleed.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου.

 

 

 
 
 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!