Νέα υπηρεσία για διαφημιζομένους Υγείας και Ευεξίας από το Project Agora

Posted On Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 14:55 Written by

Την επίσημη λειτουργία της υπηρεσίας Project Agora Commerce για τον κλάδο Υγείας, Ευεξίας και Ομορφιάς ανακοίνωσε το Project Agora σε συνεργασία με δημοφιλή online φαρμακεία και e-shops ομορφιάς όπως ofarmakopoiosmou.gr, smile-pharmacy.gr, pharm16.gr, wecare.gr, vita4you.gr, pharmacy295.gr κ.α.

Πρόκειται για εξαιρετικά καινοτόμα και στοχευμένη λύση που δίνει τη δυνατότητα στα brands του κλάδου να επηρεάσουν άμεσα το μερίδιο που καταλαμβάνουν στα “ράφια” των eRetailers και να αυξήσουν με μετρήσιμο τρόπο τις πωλήσεις τους στα πιο μαζικά online σημεία πώλησης.

Η υπηρεσία παρέχει και άμεση παρακολούθηση των KPIs κάθε προωθητικής ενέργειας (π.χ. Search Queries, Clicks, Πωλήσεις, ROI) σε επίπεδο κωδικού προϊόντος μέσω online Dashboard.

Οι πρώτες καμπάνιες από brands όπως Bayer, Frezyderm, Gerolymatos, Reckitt Beckinser, Sarantis αποδεικνύουν την άμεση επίδραση σε πωλήσεις και ROI που μπορεί να προσφέρει το Project Agora Commerce στον κλάδο αυτό”, δήλωσε ο Πάνος Κάπρος, Product Manager του PA Commerce. “Δίνουμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε brands να επηρεάσουν άμεσα την καταναλωτική συμπεριφορά στο σημείο αυτό με τρόπο που είναι αυτοματοποιημένος, αποτελεσματικός και μετρήσιμος”.

Μάθετε περισσότερα: http://bit.ly/2vsuSTG

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου.

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!