Η 3ds δημιουργεί για το Μέλι Μούσες

Posted On Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 10:14 Written by

Η 3ds υπογράφει τη νέα τηλεοπτική καμπάνια του «Μέλι Μούσες», αναδεικνύοντας τις γεύσεις της Ελλάδας μέσα σε μία συσκευασία μελιού. Ένα ξεχωριστό μέλι, μία μοναδική σύσταση που θυμίζει ένα «Μέλι όπως παλιά», μια γεύση τόσο αγνή, τόσο φυσική και ταυτόχρονα τόσο ελληνική.

Κύριος στόχος του τηλεοπτικού σποτ είναι να δημιουργήσει συναισθήματα νοσταλγίας, αυτό το γλυκόπικρο συναίσθημα, που θα βοηθήσει τον καταναλωτή να αναπτύξει ένα συναισθηματικό δέσιμο με το προϊόν. Το «Μέλι μου», όπως θυμάται και η γιαγιά στο νέο τηλεοπτικό σποτ που προσφέρει με αγάπη ένα θρεπτικό και αγνό πρωινό στην εγγονή της.

Η καμπάνια απλώνεται σε όλα τα παραδοσιακά και νέα διαφημιστικά μέσα, ενώ για την υλοποίησή της χρειάστηκε ο συντονισμός πολλών ομάδων. Η επικοινωνία της ενέργειας αυτής σχεδιάστηκε μέσα από μία συνδυασμένη προβολή, μέσω ενός site σχεδιασμένο αποκλειστικά πάνω στις ανάγκες του «Μέλι Μούσες», με σκοπό να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες του.

Ακολούθησαν καμπάνιες σε πολλαπλά digital μέσα, όπως Google Search και Display, Social Media Ads σε Facebook & Instagram καθώς και Newsletters.

To άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου.

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!