Έρευνα για τα ελληνικά "Digital Agencies"

Posted On Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 10:29 Written by

Η οργανωτική επιτροπή τής έκθεσης eCommerce & Digital Marketing Expo, ανακοίνωσε την έναρξη της διεξαγωγής έρευνας για τον κλάδο των εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες παρουσίας και προβολής στο Internet.

Αφορμή για αυτή την προσπάθεια στάθηκε η επιθυμία για ‘χαρτογράφηση’ του κλάδου που εκφράστηκε από υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου στο πλαίσιο των εργασιών του CEO Forum που πραγματοποιήθηκε στην eCommerce Expo τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Ο κλάδος των "Digital Agencies" γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, αφού και οι ανάγκες των επιχειρήσεων για προβολή αλλά και για πωλήσεις μέσω του διαδικτύου αυξάνονται διαρκώς.

Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ακόμα κάποιος σχετικός φορέας/σύνδεσμος αλλά και με επίσης δεδομένη τη γνώση του χώρου από την ομάδα της eCommerce & Digital Marketing Expo, λόγω της πολυετούς εμπειρίας στη διοργάνωση συναφών εκθέσεων και συνεδρίων.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν στο πλαίσιο της eCommerce & Digital Marketing Expo 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Νοέμβριου στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!