Home top add-1

Πλήρης κατάλογος εργασιών για βέλτιστο UX Featured

Posted On Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 13:14 Written by
Rate this item
(0 votes)

Η λίστα που ακολουθεί περιέχει τις πιο βασικές εργασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι σχεδιαστές UX ώστε το αποτέλεσμα να αποδώσει εξαιρετικές εμπειρίες για τους χρήστες.

Πια είναι η διαδοχή των εργασιων:

• Έρευνα χρηστών
• 'Eρευνα αγοράς
• Σχέδιο
• Δοκιμές

Για κάθε στοιχείο της λίστας θα βρείτε επιπλέον συνδέσμους ή βίντεο με λεπτομερείς εξηγήσεις ή βέλτιστες πρακτικές.


Έρευνα χρηστών

Personas

Το Persona είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε για να αντιπροσωπεύει έναν τύπο χρήστη που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν με παρόμοιο τρόπο.

Τα Personas διευκολύνουν τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ενσυναίσθηση με τους χρήστες σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού.

Το Persona είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που υπογραμμίζει τις συμπεριφορές, τις ανάγκες και τα κίνητρα των χρηστών-στόχων.

Σχετικά links:

uxforthemasses
invisionapp.com/blog
uxbooth

Ροή χρηστών

Μια οπτική αναπαράσταση των ενεργειών του χρήστη για την ολοκλήρωση των ενεργειων του σε σχεση με το προϊόν.

 

Η απεικονισμένη ροή χρηστών καθιστά ευκολότερο τον εντοπισμό των βημάτων που πρέπει να βελτιωθούν ή να επανασχεδιαστούν.

Η ροή των χρηστών συμβάλλει στην ανάπτυξη μιας "κοινής κατανόησης" κάθε σελίδας της εφαρμογής ή του ιστότοπού σας.

Σχετικά links:


smashing magazine

uxpin.com/studio/blog

signal vnoise

 

Χάρτες εμπειριών

Ένα διάγραμμα που εξετάζει τα πολλαπλά βήματα που διανύουν οι χρήστες καθώς εξετάζουν το προϊόν.

Ο χάρτης εμπειρίας επιτρέπει στους σχεδιαστές να πλαισιώνουν τα κίνητρα και τις ανάγκες του χρήστη σε κάθε βήμα του ταξιδιού, δημιουργώντας σχεδιαστικές λύσεις που είναι κατάλληλες για το καθένα.

Σχετικά links:

smashing magazine

uxmastery

Χρήση περιπτώσεων
Μια περίπτωση χρήσης είναι μια γραπτή περιγραφή του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες θα εκτελέσουν εργασίες στην εφαρμογή σας.

Περιγράφει, από την άποψη του χρήστη, τη συμπεριφορά μιας εφαρμογής, καθώς

ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα. Κάθε περίπτωση χρήσης αντιπροσωπεύεται ως μια ακολουθία απλών βημάτων, ξεκινώντας από το στόχο του χρήστη και τελειώνοντας όταν εκπληρωθεί αυτός ο στόχος.

Η περίπτωση χρήσης είναι μια λίστα ενεργειών ή βημάτων, που συνήθως προσδιορίζουν τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ ενός χρήστη και ενός συστήματος, για να επιτευχθεί ένας στόχος.

Σχετικά links:

wikipedia

usability geek


Story Boards
Τα Story Boards είναι εικονογραφήσεις που αντιπροσωπεύουν τελικά μια ιστορία.

Στο UX, αυτή η τεχνικη παρουσιάζει τη σειρά των ενεργειών που πρέπει να κάνουν οι χρήστες κατά τη αναζητηση του προϊόντος.

Μεταφράζοντας τις λειτουργίες σε πραγματικές καταστάσεις, βοηθά τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ενσυναίσθηση με τον χρήστη.

Το χαμόγελο και η θλίψη στα ανθρώπινα πρόσωπα μπορούν να προσθέσουν συναισθήματα στην ιστορία σας και ζωντανεύουν στις καρδιές και τα μυαλά του ακροατηρίου σας.

Σχετικά links:

uxplanet.org

uxmag.

Ερευνα αγοράς

Έκθεση ανταγωνιστικής ανάλυσης

Ανάλυση προϊόντων ανταγωνιστών που χαρτογραφούν τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά τους με συγκρίσιμο τρόπο.

Η αναφορά σάς βοηθά να κατανοήσετε τα βιομηχανικά πρότυπα και να εντοπίσετε τις ευκαιρίες καινοτομίας σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Μια ανταγωνιστική ανάλυση σας επιτρέπει να αξιολογήσετε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του ανταγωνιστή σας στην αγορά σας και να εφαρμόσετε αποτελεσματικές στρατηγικές για να βελτιώσετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

Σχετικά links:

boxes and arrows

danforth


Moodboards

Μια συνεργατική συλλογή εικόνων και αναφορών που τελικά θα εξελιχθεί σε οδηγό οπτικού στυλ ενός προϊόντος.

Το Moodboard επιτρέπει στους δημιουργούς UX να δείξουν στους συνεργατες τους μια προτεινόμενη εμφάνιση του προϊόντος πριν επενδύσουν πάρα πολύ χρόνο ή χρήματα σε αυτό.

Ένα moodboard είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να αποδειξει ότι η ιδέα σας για την αίσθηση της εφαρμογής / τοποθεσίας ταιριάζει με τις αναγκες των πελατων σας.

Σχετικά links:

invisionapp

protofuse


Σκίτσα

Το σκίτσο είναι ένας γρήγορος τρόπος απεικόνισης μιας ιδέας (π.χ. σχεδιασμός νέας διεπαφής) με τη χρήση χαρτιού και στυλό.

Τα σκίτσα είναι χρήσιμα για την επικύρωση των εννοιών των προϊόντων και των προσεγγίσεων σχεδιασμού τόσο με τα μέλη εργασιας της ομάδας όσο και με τους χρήστες.

Το σκίτσο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την επικύρωση των εννοιών προϊόντων και των προσεγγίσεων σχεδιασμού τόσο με μέλη της ομάδας όσο και με τους χρήστες.

Σχετικά links:

uxplanet

uxplanet.

uxpin.

wire frames

Ένας οπτικός οδηγός που αντιπροσωπεύει τη δομή της σελίδας, καθώς και την ιεραρχία και τα βασικά στοιχεία της.

Τα wire frames είναι χρήσιμα όταν οι σχεδιαστές UX πρέπει να συζητήσουν ιδέες με τα μέλη της ομάδας / ενδιαφερόμενους και να βοηθήσουν το έργο των σχεδιαστών και προγραμματιστών.

Σχετικά links:

uxplanet.

uxpin


Πρωτότυπα

Ένα πρωτότυπο είναι μια έκδοση προσομοίωσης ή δείγματος ενός τελικού προϊόντος, το οποίο χρησιμοποιείται για δοκιμές πριν από την εκτόξευση.

Ο στόχος ενός πρωτοτύπου είναι να δοκιμάσει προϊόντα (ή ιδέες προϊόντων) πριν δαπανηθεί πολύ χρόνος και χρήμα στο τελικό προϊόν.

Σχετικά links:

uxbooth

uxmag

Δοκιμές


Ποσοτική Έρευνα

Ερωτήσεις που παρέχουν αριθμούς ως αποτέλεσμα. Γρήγορος και φθηνός τρόπος μέτρησης του επιπέδου ικανοποίησης των χρηστών και συλλογής ανατροφοδοτήσεων σχετικά με το προϊόν.

Η έρευνα είναι ένας γρήγορος τρόπος συλλογής πληροφοριών από ένα μεγάλο αριθμό χρηστών, αλλά ο προφανής περιορισμός τους είναι η έλλειψη οποιασδήποτε αλληλεπίδρασης μεταξύ του ερευνητή και των χρηστών.

Σχετικά links:

uxmastery

Έκθεση ευχρηστίας
Η έκθεση ευχρηστίας συνοψίζει τα ευρήματα ευχρηστίας με έναν σαφή, ακριβή και περιγραφικό τρόπο που βοηθά την ομάδα προϊόντων να εντοπίσει το ζήτημα και να εργαστεί προς μια λύση.

Κατά την αναφορά των αποτελεσμάτων από μια δοκιμή ευχρηστίας, ο σχεδιαστής του UX θα πρέπει να επικεντρωθεί κυρίως στα ευρήματα και τις συστάσεις που διαφοροποιούνται ανάλογα με τα επίπεδα σοβαρότητας.

Σχετικά links:

uxmastery

 

Google Analytics

Οι αριθμοί που παρέχονται από ένα εργαλείο ανάλυσης σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο χρήστης αλληλεπιδρά με το προϊόν σας: κλικ, χρόνος περιόδου σύνδεσης χρηστών, ερωτήματα αναζήτησης κ.λπ.

Η αναφορά Analytics μπορεί επίσης να "αποκαλύψει τις απρόσμενες" συμπεριφορές που δεν είναι σαφείς στις δοκιμές χρηστών.

Σχετικά links:

uxbooth
smashing magazine

Πηγή: uxplanet

Read 175 times Last modified on Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 10:18

Related items

 • Τέλος εποχής για το Flash - Η Adobe τερματίζει την υποστήριξή του


  Με μια ανάρτηση στο blog της Adobe ανακοινώθηκε το τέλος μιας ολόκληρης εποχής: αυτής του Flash.

  Πρωταγωνιστής για πολλά χρονιά στην προώθηση της διαδραστικότητας και του δημιουργικού περιεχομένου -από το βίντεο, τα παιχνίδια και πολλά άλλα-η Adobe είχε γράψει ιστορία με τη δημιουργία του Flash και των περί αυτό πιστών κοινοτήτων.

  Ομως, με την ωρίμανση των ανοικτών προτύπων, όπως το HTML5, το WebGL και το WebAssembly, πολλές από τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του έχουν ήδη αντικατασταθεί καθώς όλα αυτά παρέχουν μια βιώσιμη και εναλλακτική λύση για το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

  Με την πάροδο του χρόνου, έχουμε δει εφαρμογές να εξελίσσονται σε plugins και, μάλιστα, πολλά από αυτά ενσωματώνονται πλέον στα ανοικτά πρότυπα ιστού.

  «Με δεδομένη αυτή την πρόοδο και σε συνεργασία με αρκετούς τεχνολογικούς συνεργάτες μας, όπως η Apple, το Facebook, το Google, η Microsoft και η Mozilla, η Adobe σχεδιάζει ως τα τέλη του 2020 να τερματίσει την έκδοση την διανομή και τις αναβαθμίσεις του flashplayer και θα ενθαρρύνει τους δημιουργούς περιεχομένου να μεταφέρουν οποιοδήποτε υπάρχον περιεχόμενο Flash σε αυτές τις νέες ανοιχτές μορφές» ήταν η προτροπή της Adobe.

  Αρκετές βιομηχανίες και κλάδοι έχουν «κτιστεί» γύρω από την τεχνολογία Flash - συμπεριλαμβανομένων των τυχερών παιχνιδιών, της εκπαίδευσης και του βίντεο, γι’ αυτό η Adobe θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Flash σε διάφορα σημαντικά λειτουργικά συστήματα και προγράμματα περιήγησης, μέσω του προγραμματισμένου EOL.

  Η υποστήριξη αυτή θα περιλαμβάνει την έκδοση τακτικών αναβαθμίσεων ασφαλείας, τη διατήρηση της συμβατότητας του λειτουργικού συστήματος και του προγράμματος περιήγησης και την προσθήκη λειτουργιών και δυνατοτήτων ανάλογα με τις ανάγκες.

  Επίσης θα προχωρήσει στη συνεργασία με εταίρους, όπως η Apple, το Facebook, το Google, η Microsoft και η Mozilla, για να διατηρηθεί η ασφάλεια και η συμβατότητα του περιεχομένου Flash, ενώ σκοπεύει να προωθήσει πιο επιθετικά το Flash EOL σε εκείνες γεωγραφικές περιοχές όπου ακόμα διανέμονται μη εξουσιοδοτημένες και παρωχημένες εκδόσεις.

  Καταλήγοντας στη ίδια ανακοίνωση και σε μια ευθεία αναφορά στα μελλοντικά επιχειρηματικά της σχέδια, η Adobe τονίζει πως θα συνεχίσει να παρέχει «τα καλύτερα δυνατά εργαλεία και υπηρεσίες για σχεδιαστές και προγραμματιστές,που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν εκπληκτικό περιεχόμενο για τον ιστό».

  Πηγή: 

 • 23-25 Νοεμβρίου τo 2ο VOXXED Days στη Θεσσαλονίκη

  Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου voxxed days thessaloniki το οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 συμμετέχοντες επιστρέφουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με περισσότερες ημέρες, περισσότερους ομιλητές, περισσότερα θέματα και περισσότερες δραστηριότητες.

  Το 2o VOXXED Days Thessaloniiki  θα διεξαχθεί από τις 23 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

  Στο συνέδριο που θα διαρκέσει 3 ημέρες θα παραβρεθούν διάσημοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένοι επαγγελματίες που με χαρά μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

  Η Πέμπτη 23 Νοεμβρίου θα είναι μια ημέρα γεμάτη δωρεάν workshops , ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα διεξαχθεί το βασικό συνέδριο με 4 keynote ομιλητές, 5 θεματικές ενότητες : languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, crafts man ship και methodologies. Με πάνω από 20 ομιλητές οι συμμετέχοντες σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού σε ένα χαλαρό περιβάλλον διασκέδασης και κοινωνικής δικτύωσης.

  Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές :https://voxxeddays.com/thessaloniki/ 

 • Πως να κάνεις τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας σου λιγότερο βαρετή

  Θα ξεκινήσω αυτό το άρθρο με μια κοινή παραδοχή. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σου βαριούνται.

  Βαριούνται να ψάχνουν και να μη βρίσκουν, βαριούνται όταν χάνονται από την κακή πλοήγηση, βαριούνται όταν κάνεις τα απλά πράγματα περίπλοκα. Όπως για παράδειγμα η φόρμα επικοινωνίας σου.

  Πολύς κόσμος δεν έχει το “θάρρος” να σηκώσει το τηλέφωνο και να σε καλέσει μέσα από το site σου κι αυτό, καλώς ή κακώς, είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε. Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι ντρέπεται αλλά ας αφήσω το ψυχολογικό κομμάτι.

  Για τον παραπάνω λόγο αλλά και για την πιο άμεση και γρήγορη επικοινωνία, οι ιστοσελίδες έχουν την γνωστή σε όλους μας φόρμα επικοινωνίας. Τη βρίσκεις σε κάθε site με καμία εξαίρεση.

  Η φόρμα επικοινωνίας δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους χρήστες μια εύκολη λύση επικοινωνίας αλλά δυστυχώς τα πράγματα αυτή τη στιγμή δεν είναι ακριβώς έτσι.

  Για να το θέσω πιο απλά, η φόρμα επικοινωνίας έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή σε όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες, πάσχει. Και πάσχει πολύ.

  Μια κλασική φόρμα επικοινωνίας έχει συνήθως (στην καλύτερη των περιπτώσεων) τα παρακάτω πεδία:

  Όνομα

  Επώνυμο
  Email
  Θέμα
  Μήνυμα
  Κουμπί αποστολής

  Πέρα από τα παραπάνω, έχω πέσει κατά καιρούς σε φόρμες επικοινωνίας με πολύ ευφάνταστα πεδία. Όπως ημερομηνία γέννησης, τόπο καταγωγής, όνομα εταιρίας και πολλά άλλα.

  Όλα αυτά είναι… άχρηστα!

  Ο χρήστης θέλει απλά να επικοινωνήσει μαζί σου, δε θέλει να συμπληρώσει το βιογραφικό του.

  Γιατί λοιπόν δεν απλοποιείς τη φόρμα επικοινωνίας σου αφήνοντας μόνο τα άκρως απαραίτητα; Δηλαδή:

  Μήνυμα
  Email
  Κουμπί αποστολής
  Πραγματικά δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από τα παραπάνω.

  Ακόμα και η σειρά με το μήνυμα πάνω και το email από κάτω έχει το λόγο της. Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου στο facebook.

  Όταν θες να στείλεις σε κάποιον μήνυμα απλά γράφεις το μήνυμα σου και πατάς αποστολή. Σημασία έχει το μήνυμα, όχι όλα τα υπόλοιπα.

  Όταν ο πελάτης αποφασίσει να σου στείλει μήνυμα μέσα από τη φόρμα της ιστοσελίδας σου έχει ήδη στο μυαλό του τι θέλει να σου γράψει.

  Αν λοιπόν τον βάλεις να συμπληρώσει 5-6 άχρηστα πεδία πριν φτάσει στο μήνυμα, του κόβεις τη ροή της σκέψης αλλά και της πράξης.

  Η παραπάνω σκέψη (και πράξη όπως μπορείς να δεις στη φόρμα επικοινωνίας μας) (και πράξη όπως μπορείς να δεις στη φόρμα επικοινωνίας μας) φυσικά δεν έχει εφαρμογή σε όλες τις φόρμες. Είναι αποκλειστικά για τις φόρμες που ο πελάτης θέλει απλά να επικοινωνήσει μαζί σου.

  Η στρατηγική για τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη (το γνωστό ως user experience ή UX) σε μια ιστοσελίδα είναι κάτι που πολλές φορές παραβλέπεται. Είναι όμως το πιο σημαντικό όλων.

  Η Maya Angelou, Αφροαμερικανίδα ποιήτρια, είχε γράψει πως: “Οι άνθρωποι μπορεί να μη θυμούνται τι έκανες ή τι τους είπες, αλλά πάντα θα θυμούνται πώς τους έκανες να αισθανθούν”.

  Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και στην ιστοσελίδα σου; Κάνε τους επισκέπτες να αισθανθούν οικία, κάνε της ζωή τους εύκολη και, πίστεψέ με, θα σε θυμούνται

  Πηγή: readmore.gr/blog

   

 • Developers: Σταματήστε να τρέχετε πίσω από την καινοτομία - τώρα!

  Συμβουλή για προγραμματιστές και σχεδιαστές: Σταματήστε να τρέχετε πίσω από την καινοτομία - τώρα!

  Αν είστε webdesigner ή προγραμματιστής, είναι πάντα έξυπνο να συμβαδίζετε με τις τελευταίες τάσεις στη δημιουργία ιστοσελίδων.

  Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι πρέπει να πέσετε στην παγίδα του «κυνηγιού της καινοτομίας". Κι αυτό ισχύει ακόμα κι αν οι καινοτόμες εργασίες, ιδέες και τεχνολογίες είναι αυτό που ζητούν οι περισσότεροι πελάτες.

  Δεν υπάρχει λόγος να τρέχετε πίσω από τις πιο καινούργιες και “ λαμπερές” καινοτόμες τεχνικές, καθώς αυτό το ασταμάτητο κυνηγητό μπορεί να σας κοστίσει χρόνο και χρήμα.

  Μια άλλη, απλούστερη λύση είναι να επωφεληθείτε από τις καινοτόμες ιδέες και τα σχέδια που προσφέρονται από άλλους.

  Δέκα καλά παραδείγματα περιγράφονται στη συνέχεια.

  Be Theme

  Είναι το μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο θέμα WordPress κι ένα από τα πιο ευπώλητα (TopFiveThemeForest). Οι περισσότερες από 260 προσχεδιασμένες ιστοσελίδες του BeΤheme θα σας διευκολύνουν να κάνετε ποιοτική δουλειά και να τη κάνετε γρήγορα!

  Όσο για την καινοτομία…Θα τη βρείτε ενσωματωμένη σε κάθε έναν από αυτούς τους επαγγελματικά σχεδιασμένους ημι-έτοιμους ιστότοπους. Συνοδεύονται από πρόγραμμα εγκατάστασης και το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πατήσετε ένα κουμπί για να χαρείτε αυτά τα καινοτομικά σχέδια πρωτοποριακά σχέδια, που προσαρμόζονταιστις απαιτήσεις κάθε είδους πελάτη που είναι πιθανό να συναντήσετε.

  Να, λοιπόν, οι πιο συνηθισμένοι τύποι πελατών που θα αποκτήσετε με το BeTheme

  Για πελάτες που πωλούν μαθήματα online:

  Be-elearning

  Οι πελάτες σας στο χώρο του eLearning θα ενθουσιαστούν με την ικανότητά σας να δημιουργήσετε μια τόσο καινοτομική και εύχρηστη ιστοσελίδα για την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που πωλούν, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η ταχύτητά της είναι,επίσης, τόσο καλή,που θα κάνει τους μαθητές του πελάτη σας τόσο ευτυχισμένους που θα ζητάνε ακόμα περισσότερα μαθήματα….

  Για πελάτες - ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων:

  Be Craftbeer

  Αυτό το θέμα παρέχει μια εξαιρετική λύση για όσους πελάτες σας πωλούν χειροποίητα προϊόντα. Η μεγάλη εικόνα του Craftbeer και τα καθαρά εφέ JavaScriptδίνουν ιδιαίτερη σημασία στο προϊόν, ενώ η συνολική δομή της σχεδίασης και τα κουμπιά αγορών, που τραβούν την προσοχή του χρήστη,το καθιστούν την ιδανική επιλογή για πολλές διαφορετικές μικρές επιχειρήσεις.

  Για πελάτες στο χώρο της Εσωτερικής Διακόσμησης& Αρχιτεκτονικής:

  BeTiles

  Οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων ή οι αρχιτέκτονες έχουν συχνά μεγάλο πρόβλημα στην προσπάθειά τους να βρουν σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές που να καταλαβαίνουν πραγματικά τις ανάγκες τους. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν χρησιμοποιήσετε αυτή την προσχεδιασμένη ιστοσελίδασαν προσχέδιο του τι μπορείτε να κάνετε γι'αυτούς.

  Για πελάτες που έχουν δημιουργικά γραφεία:

  Be Artist


  Οι εταιρείες που ασχολούνται με τη δημιουργικότητα έχουν πολλές “ιδιοτροπίες”. Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας για οποιονδήποτε δημιουργό ή καλλιτέχνη είναι από μόνος του μια πρόκληση, πολύ περισσότερο όταν σχετίζεται με την παραγωγή ενός καινοτόμου σχεδίου.

  Η προσαρμοστικότητα του BeArtist, η χρήση του parallaxscrolling και του JS portfoliofilteringσυνδυάζονται αρμονικά για να παρουσιάσουν το έργο του δημιουργού μ’ έναν μοναδικό, ευχάριστο τρόπο.

  Για πελάτες που έχουν επιχειρήσεις εστίασης:

  Be Burger


  Σε μια κοινωνία που έχει έναν ολοένα εντονότερο γαστριμαργικό προσανατολισμό , οι πελάτες σας από το χώρο της βιομηχανίας εστίασης το πρώτο που θα σας ζητήσουν, είναι να κάνετε κάτι για να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.Πραγματικά κανένα πρόβλημα, όταν μπορείτε να εργαστείτε με το BeBurger.

  Οι μεγάλες εικόνες που κάνουν τα σάλια σας να τρέχουν, οι εύχρηστες φόρμες και η γενικότερη δομή αυτής της προσχεδιασμένης ιστοσελίδας συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο, για να τους φέρουν γρήγορα πολλές πωλήσεις.

  Για πελάτες στο χώρο της γυμναστικής και της ευεξίας:

  Be Sports Club


  Οι καθαρές, πανέμορφες εικόνες, τα εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια και τα μοντέρνα εφέ παράλλαξης που περιλαμβάνονται στις διάφορες σελίδες, κάνουν το BeSportsClub το ιδανικό όχημα για να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που θα ευχαριστήσει και με το παραπάνω τους πελάτες που έχουν γυμναστήριακαι fitnessclub.

  Για Πελάτες στη Βιομηχανία Τουρισμού :

  Be Hotel2


  Το BeHotel2 έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσει τους πελάτες σας στη τουριστική βιομηχανία . Αυτοί είναι πελάτες που έχουν απαιτήσεις , και αυτός ο προ-κατασκευασμένος ιστότοπος που σας επιτρέψει να δημιουργήσετε . Τέλεια δομημένη και με έμφαση στις εικόνες, μπορείτε εύκολα να εντυπωσιάσετε με αυτήν την προσχεδιασμένη ιστοσελίδα.

   

  Για πελάτες που διαθέτουν εστιατόριο ή μπιστρό:

  Be Restaurant


  Το Berestaurant σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ιστοχώρο 5 αστέρων αντάξιο ενός εστιατορίου με 3 αστέριαMichelinή ακόμα και του«ζεστού» μπιστρό της γειτονιάς σας. Η δημιουργία ενός πρωτότυπου ιστότοπου σαν αυτόν, με το ξεχωριστό slidereffect,θα ικανοποιήσει κάθε πελάτη μέλος αυτής της τόσο ανταγωνιστικής βιομηχανίας.

  Για πελάτες στο χώρο της Πληροφορικής:

  Be VPN


  Οι πελάτες από το χώρο της υψηλής τεχνολογίας και ειδικότερα των startupείναι τόσο συνηθισμένοι στην καινοτομία, που δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο κι από τον δημιουργό της ιστοσελίδας τους. Με το BeVPNστη διάθεσή σας, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε για καινούργιες ιδέες, καθώς είναι το κατάλληλο «εργαλείο» για αυτή τη συχνά κάπως ιδιόρρυθμη και απαιτητική πελατεία. Είναι καθαρό, δομημένο, σοβαρό και συνάμα φιλικό προς τον χρήστη.

  Για πελάτες που πωλούν αυτοκίνητα πολυτελείας:

  Be Car


  Το BeCar είναι η κομψά προσχεδιασμένη ιστοσελίδα για τους πελάτες σας που δραστηριοποιούνται στο τομέα πώλησης πολυτελών αυτοκινήτων. Η έξυπνη χρήση του λευκού χώρου και των εκπληκτικών εικόνων, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετεσ’ αυτό το συχνά απαιτητικό, αλλά πολλά υποσχόμενο πελατολόγιο.

  Σημαντικά τα οφέλη αν δεν πέσετε στην παγίδα της "Καινοτομίας"
  Τώρα μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια εστιάζοντας στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη σας και να μην χάνετε χρόνο περιπλανώμενοι στον λαβύρινθο της καινοτομίας

  • Δεν χρειάζεται να ψάχνετε σε εκατοντάδες θέματα.

  Με το BeTheme, μπορείτε να δημιουργήσετε κορυφαίες και πραγματικά καινοτόμες ιστοσελίδες, που θα ικανοποιήσουν τους πελάτες σας και θα φέρουνπερισσότερα κέρδη στην επιχείρηση σας.

  • Το μόνο που θα δει ο ανταγωνισμός, θα είναι η σκόνη σας, καθώς μ’ αυτό τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοποκομμένο και ραμμένο στα μέτρα του πελάτη σας σε λιγότερο από 4 ώρες και μάλιστα ανεξάρτητα από το πόσο εξειδικευμένη και σπάνια είναι η επιχείρησή του.

  • Κι όσο πιο έμπειροι γίνεστε, τόσο περισσότερο θα σας ψάχνουν οι πελάτες. Δεν χρειάζεται πλέον να συνεργαστείτε με τους πιο δύσκολους πελάτες, για ναμπορέσετενα πληρώσετε τους λογαριασμούς σας...

  • Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε καταπληκτικές ιστοσελίδες για δύο από τους καλύτερους τύπους πελατών:τους πιστούς πελάτες κι εκείνους που σας έρχονται συστημένοι από παλιότερους, που έμειναν ευχαριστημένοι…

  Αυτό ήταν, λοιπόν: 10 διαφορετικοί τύποι πελατών με 10 καινοτόμους ιστότοπους θα ήταν μια σοβαρή πρόκληση χωρίς το Be. Με τη βοήθειά του, τίποτα δεν μοιάζει δύσκολο.
  Οι 260+ προσχεδιασμένοι ιστότοποι της Be καλύπτουν τις περισσότερες περιπτώσεις ιστοσελίδων που θα σας χρειαστούν συνεργαστείτε. Άσε που κάθε μήνα η ίδια εταιρία παρουσιάζει και νέα σχέδια...

  Πηγή : designmodo

 • Ετήσια Έκθεση Έργων Σπουδαστών AKTO Πέμπτη 06 Ιουλίου

  Ο ΑΚΤΟ σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Ετήσιας Έκθεσης Έργων Σπουδαστών του την Πέμπτη 6 Ιουλίου – ώρα 20:30.

  To Αrt & Design Show 2017 περιλαμβάνει δημιουργίες που εκπόνησαν οι σπουδαστές από όλα τα προγράμματα και έτη σπουδών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

  Kαταλαμβάνει έκταση 5.000 τ.μ. και τα έργα που παρουσιάζονται καλύπτουν όλο το φάσμα του Design: γραφιστική, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, εικονογράφηση, κόμικς ,web design, βιομηχανικό σχέδιο, φωτογραφία, Fine Art, animation και μόδα.

  Ξεχωρίζουν οι διπλωματικές εργασίες των τελειοφοίτων του προγράμματος Bachelor & Master in Design του πανεπιστημίου

  Μiddlesex του Λονδίνου, του οποίου ο ΑΚΤΟ προσφέρει Επικυρωμένα Προγράμματα Σπουδών Middlesex Univercity London

  Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο προβολή εργασιών σπουδαστών του προγράμματος B.Α (Hons) Degree ΒΑ in Animation & Ιnteractive Media

  Έναρξη ώρα 21:00 Πέμπτη 6 Ιουλίου – κεντρικό campus ΑΚΤΟ (Ευελπίδων 11Α) - Διάρκεια έκθεσης: 6 Ιουλίου – 30 Σεπτεμβρίου 2017

  Πληροφορίες: 210 52 30 130 https://akto.gr/ www.akto.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Αρθρογράφοι

Blog Listing ad
 Blog Bottom Add

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!