Image
Image

15 δωρεάν Web Design tools για ecommerce sites

Posted On Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 09:17 Written by

Μία συλλογή με δωρεάν εργαλεία είναι πάντα ευπρόσδεκτη, ειδικά εάν είναι και επικαιροποιημένη! Στη λίστα που παραθέτουμε, υπάρχουν εφαρμογές για designers και προγραμματιστές, πόροι για κώδικα, εργαλεία χρώματος, για γραμματοσειρές και άλλα. Όλα αυτά τα εργαλεία είναι δωρεάν, ενώ κάποια από αυτά προσφέρουν επίσης εκδόσεις premium, με επιπλέον δυνατότητες.

Editor X

Δημιουργήστε ιστότοπους βάσεις δεδομένων και σύνθετες εφαρμογές ιστού. Δημιουργήστε και ξεκινήστε δωρεάν απεριόριστα έργα. Αναβαθμίστε για να προσθέσετε έναν προσαρμοσμένο τομέα, να ενεργοποιήσετε τις διαδικτυακές πληρωμές και πολλά άλλα. Το Editor X είναι μέρος του Wix.

Isoflow

Ένα εργαλείο για τη δημιουργία ισομετρικών διαγραμμάτων για παρουσιάσεις και τεκμηρίωση. Απλώς μετακινήστε ένα εικονίδιο και θα ακολουθήσουν οι σύνδεσμοι και οι ετικέτες του.

Lemon.io

Βρείτε για τη start up σας έμπειρους, ανεξάρτητους προγραμματιστές και επικεφαλείς έργων, για κάποιο συγκεκριμέο έργο ή την επιχείρησή σας. Χωρίς επιπλέον έξοδα, εκτός από την ωριαία αποζημίωση των συνεργατών.

Papercups

Μια εφαρμογή ιστού ζωντανής συνομιλίας, ανοιχτού κώδικα, γραμμένη στο Elixir.

RevKit

Ένα κιτ σχεδίασης διεπαφής χρήστη για Sketch, Figma και Adobe XD. Περιλαμβάνει έτοιμα προς χρήση στοιχεία, σύμβολα, εικονίδια και στυλ.

NSFW Filter

Μια επέκταση για τον Firefox, για τον εντοπισμό και το φιλτράρισμα εικόνων που δεν είναι ασφαλείς για εργασία - NSFW.

Formbutton

Δημιουργήστε ένα απλό κουμπί στον ιστότοπό σας που εμφανίζει μια αναδυόμενη φόρμα επικοινωνίας. Προσαρμόστε σχεδόν κάθε πτυχή του, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραμματοσειρών, εικονιδίων, χρωμάτων, συμπεριφοράς υποβολής, δεδομένων και χειρισμού σφαλμάτων.

Webdesign Toolbox

Μια επιμελημένη συλλογή εργαλείων και πόρων για σχεδιαστές και προγραμματιστές, διαθέτει περίπου 1.000 πηγές σε 78 διαφορετικές κατηγορίες.

Linear

Ένα εργαλείο συλλογικής διαχείρισης για έργα λογισμικού, και τον εντοπισμό σφαλμάτων.

VoiceText

Επέκταση για το Slack για την αποστολή φωνητικών μηνυμάτων, που παρέχει και τη δυνατότητα αναζήτησης.

SpreadSimple

Χρησιμοποιεί τα δεδομένα σε ένα υπολογιστικό φύλλο Google για τη δημιουργία σύγχρονων ιστότοπων με προσαρμόσιμες δυνατότητες. Χρησιμοποιήστε τα υπολογιστικά φύλλα Google για να διαχειριστείτε το απόθεμα, τις τιμές και τις παραγγελίες.

Basicons

Είναι μια συλλογή βασικών, προσαρμόσιμων εικονιδίων για σχεδιασμό και ανάπτυξη προϊόντων. Ενημερώνεται και βελτιώνεται κάθε εβδομάδα.

Device Shots

Δημιουργεί mockup συσκευών που περιλαμβάνουν screenshots. Επιλέξτε μεταξύ διαφορετικών κατηγοριών συσκευών, ή μια κοινωνική πλατφόρμα. Προσαρμόστε το χρώμα φόντου του καμβά και κατεβάστε το δημιουργημένο mockup ως εικόνα PNG υψηλής ανάλυσης.

Hosting Checker Tool

Σάς επιτρέπει να αναγνωρίζετε τον κεντρικό υπολογιστή σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL ή το όνομα τομέα και λάβετε τα αποτελέσματα στο όνομα του κεντρικού υπολογιστή, το όνομα, τη διεύθυνση IP, την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων και τα στοιχεία επικοινωνίας

Free Faces

Πρόκειται για μία συλλογή δωρεάν γραμματοσειρών. Περιηγηθείτε ανά στυλ: sans, serif, curive, slab, monospace και display.

Εικόνα: Mudassar Iqbal, Pixabay

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

 

Image
Image
Image

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Image
Image

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!