Το WordCamp Greece 2021 σε περιμένει και είναι δωρεάν!

Posted On Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 15:18 Written by

Η Ελληνική Κοινότητα WordPress διοργανώνει το πρώτο Online WordCamp σε μία ψηφιακή συνάντηση στις 16-18 Απριλίου, το WordCamp Greece 2021!

Σε αυτό το online συνέδριο, όλοι όσοι θα συμμετάσχουν μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ομιλίες και τα εργαστήρια, να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες και να εξασκηθούν στην ψηφιακή επικοινωνία με άλλους λάτρεις του WordPress και ειδικούς από πολλούς επαγγελματικούς τομείς.

Η διοργάνωση του συνεδρίου, όπως συμβαίνει πάντοτε με τις δράσεις της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress, γίνεται εθελοντικά, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και σε ερασιτέχνες χρήστες να συμμετάσχουν ενεργά στην κοινότητα του WordPress.

Οι φίλοι και φίλες του WordPress που επιθυμούν να υποστηρίξουν ενεργά το WordCamp Greece 2021 θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τα ακόλουθα καλέσματα: 

 

Κάλεσμα για ομιλητές και ομιλήτριες

Η ελληνική κοινότητα του WordPress σας προσκαλεί να μοιραστείτε τις εμπειρίες, τις ιδέες, και τις καινοτομίες σας σε αυτό το μεγάλο ψηφιακό συνέδριο. Αν σας ενδιαφέρει να παρουσιάσετε μια ομιλία ή να οργανώσετε ένα workshop στο επερχόμενο WordCamp Greece, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην σελίδα υποβολής των προτάσεών σας.

 

Κάλεσμα για Χορηγούς

Υποστηρίζοντας το συνέδριο ως χορηγός αποκτάτε μια σημαντική αναγνώριση μέσα στην παγκόσμια κοινότητα WordPress. Έχουμε δημιουργηθεί χορηγικά πακέτα τα οποία απευθύνονται σε εταιρείες, επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες ή μεμονωμένους χορηγούς που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το συνέδριο, γιατί πρέπει να είστε όλοι εκεί! Το κάλεσμα για χορηγούς θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων χορηγικών πακέτων.

 

Tα WordCamps, διεξάγονται σε περισσότερες από 120 χώρες του κόσμου και υποστηρίζονται από το WordPress Foundation, το επίσημο και κοινωφελές ίδρυμα, που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress, και του σχετικού του trademark. To WordCamp Greece είναι εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από το WordCamp Central και το WordPress Foundation.

Ένα WordCamp αφορά όλους όσους ασχολούνται με το WordPress, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις βαθμίδες γνώσης, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, τη θρησκεία, το ύψος, το βάρος ή οποιαδήποτε άλλη ανθρώπινη ιδιότητα.

Απευθύνεται σε κάθε χρήστη ή επαγγελματία που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress και τις τεχνολογίες του διαδικτύου: Web Developers, Web Designers, bloggers, δημοσιογράφοι, Content Editors, Web Editors, Social Media managers, store owners, SEO experts, Digital Marketing Experts, φοιτητές/τριες και πολλές άλλες ειδικότητες.

 

Παρακολουθήστε όλα τα #WCGR2021 νέα στα social media:

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!