Το 4ο Salesforce Bootcamp της Deloitte τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη

Posted On Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021 01:00 Written by

Η Deloitte Ελλάδος, μέσω του Deloitte Alexander Competence Center (DACC), του πρότυπου κέντρου τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και καινοτομίας στις νέες τεχνολογίες, διοργανώνει το 4ο Salesforce Bootcamp στη Θεσσαλονίκη με στόχο την προσέλκυση και πρόσληψη νέων ταλέντων.

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για developers, διάρκειας 4 εβδομάδων. Τα μαθήματα είναι δωρεάν, θα ξεκινήσουν στις 16 Μαρτίου και θα πραγματοποιούνται 5 ημέρες την εβδομάδα (Δευτ - Παρ 9:00 – 18:00).

Μέσω της παρακολούθησης του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλατφόρμα Salesforce CRM Cloud και τις ολοκληρωμένες stack τεχνολογίες. Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε back end όσο και σε front end προγραμματιστές, αποφοίτους ή τελειόφοιτους σχολών Πληροφορικής και Μηχανικών Υπολογιστών, με γνώση γλωσσών υπολογιστών, όπως Java, JavaScript, Python, με ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και αντίληψη του software lifecycle.

Ξεκινώντας από το 2019 και με την ολοκλήρωση ήδη τριών επιτυχημένων Salesforce Bootcamp, τα οποία οδήγησαν στην πρόσληψη περισσότερων από το 80% των συμμετεχόντων, η Deloitte κάνει το επόμενο βήμα! Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος και βάσει της απόδοσης,  δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να υπογράψουν συμβόλαιο πλήρους απασχόλησης και να αποκτήσουν την επίσημη πιστοποίηση «Salesforce Developer Certification». Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε project της Deloitte για την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με στόχο την παροχή εξατομικευμένων λύσεων στους πελάτες, μέσω της χρήσης τεχνολογιών αιχμής.

Δείτε περισσότερα στο www.exposgreece.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!