Το Joomla Users Group πάει για... Pizza, Bugs & Fun

Posted On Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 10:22 Written by

Στις 19 Οκτωβρίου 2019, εκατοντάδες #joomlers σε όλο τον κόσμο συντονίζονται και συμμετέχουν στην ανάπτυξη του Joomla 4, ελέγχοντας διορθώσεις στον κώδικα, γράφοντας και μεταφράζοντας κείμενα τεκμηρίωσης, και, προπαντός, διασκεδάζοντας όλοι μαζί. Στην Ελλάδα το Joomla Users Group (JUG) Athens συμμετέχει σε αυτό το παγκόσμιο event, οργανώνοντας το ​Pizza Bugs and Fun​ στο φιλόξενο ​The Cube Athens​! Το JUG Athens θα συμμετάσχει φέτος και για πρώτη φορά! Μέσα από την ομαδικότητα, την καλή διάθεση αλλά και τις άφθονες πίτσες, τα μέλη του JUG Athens, καλούνται να ανακαλύψουν bugs και να προτείνουν βελτιώσεις που θα ενισχύσουν διάφορα σημεία του παγκόσμιου project “Joomla 4”.

Όλα αυτά φυσικά, θα διεξαχθούν στο The Cube Athens, ένα μοναδικό μέρος στην καρδιά της Αθήνας όπου οι καινοτόμες ιδέες των ανθρώπων γίνονται πραγματικότητα με κοινό παρονομαστή τη θετική ενέργεια που πηγάζει από μέσα του.

Σε ποιούς απευθύνεται το PBF19;
Σε όλους όσους αγαπούν τη συνεργασία και τον ανοικτό κώδικα! ​Τα μόνα απαραίτητα χαρακτηριστικά που χρειάζεται κάποιος είναι ομαδικότητα, συμβιβασμό με την Ιταλική κουζίνα (pizza!) και φυσικά αγάπη προς το Joomla CMS και τον τρόπο που αυτό βελτιώνει το Web!

Δε χρειάζεται κάποιος να είναι Web Developer για να βοηθήσει, αρκεί να χρησιμοποιεί το Joomla ως εργαλείο ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών και να θέλει να προσφέρει σε αυτό.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της ελληνικής κοινότητας Joomla.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από ανακοίνωση του JUG Athens.

 
 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!