Το WordCamp επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη το 2019

Posted On Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 15:25 Written by

Κι όμως είναι αλήθεια! Για πρώτη φορά, η Ελληνική Κοινότητα του WordPress έχει τη χαρά να ανακοινώσει και να διοργανώσει 2 WordCamp event μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, καθιερώνοντας το πανελλαδικά ως το μεγαλύτερο και σημαντικότερο τεχνολογικό συνέδριο!
 
Το πήραμε απόφαση και είδαμε ότι υπάρχει σημαντικός λόγος να τα ξαναπούμε πριν μας φύγει το 2019. Τα πράγματα εξελίσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Επίσης, με την κοινότητά μας να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται προς όλους τους ελληνικούς ορίζοντες, σκεφτήκαμε ότι μία επανάληψη στον Βορρά θα εξυπηρετήσει όλους εσάς που δεν μπορέσατε να μας επισκεφθείτε στην Αθήνα.
 
Το WordCamp Thessaloniki 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στις 13 Οκτωβρίου 2019 θα συγκεντρωθούμε για την ημέρα συνεισφοράς στην Κοινότητα.

Κάλεσμα για ομιλητές

Το WordCamp Thessaloniki 2019 απευθύνει κάλεσμα για ομιλητές! Για να κάνει επίσημη πρεμιέρα και να ανέβει το έργο στη σκηνή, οι ομιλητές μας είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια. Αναζητούμε ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τη δουλειά τους, πείρα και γνώσεις πάνω στο αντικείμενό τους, αμεσότητα προς το κοινό και μεταδοτικότητα. Μάθετε περισσότερα, σχετικά με το κάλεσμα και τη φόρμα υποβολής ομιλιών εδώ.

Κάλεσμα για χορηγούς

Η οργανωτική ομάδα του WordCamp Thessaloniki έχει δημιουργήσει 5 πακέτα χορηγιών, με μεγάλο οικονομικό εύρος, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρείες και ιδιώτες να συνεισφέρουν στο συνέδριο αυτό. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πακέτα χορηγιών, τις παροχές τους και τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για χορηγία εδώ.

Εισιτήρια

Έφτασε η ώρα να αγοράσεις το εισιτήριό σου για το WordCamp Thessaloniki 2019! Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, οι φίλοι του WordPress θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες σχετικές με το δημοφιλέστερο CMS (Content Management System) και τη χρήση του και να έρθουν σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress. Αγοράστε το εισιτήριό σας από εδώ.

Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από ανακοίνωση της διοργάνωσης WordCamp Thessaloniki.

 

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!