Δεύτερη εκπαίδευση σε Προγραμματισμό .Net στην Ελλάδα.

Ραντεβού στη δεύτερη εκπαίδευση σε Προγραμματισμό .Net στην Ελλάδα με σύνδεση στην αγορά εργασίας.

Το kariera.gr, το no1 recruiting site στην Ελλάδα, εντοπίζοντας την αυξημένη ζήτηση σε Software Development skills, διοργανώνει το τέταρτο κατά σειρά Coding School και δεύτερο .Net coding school  σε τεχνολογίες Microsoft και , για να βοηθήσει στην εκπαίδευση όσων θέλουν να κάνουν καριέρα στον κλάδο της Πληροφορικής.

Το ASP.NET Framework είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα προγραμματισμού της Microsoft που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια προγραμματιστές για την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών σε κάθε συσκευή και λειτουργικό σύστημα.

Το ASP.Net Coding School έρχεται να εκπαιδεύσει όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού ή έμπειρα στελέχη που εργάζονται αυτήν την στιγμή σε άλλη γλώσσα προγραμματισμού και θα ήθελαν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας των developers.

Τα Coding Schools είναι hands-on εκπαιδεύσεις στις πιο διαδεδομένες τεχνολογίες παγκοσμίως. Διαρκούν 8 εβδομάδες το καθένα και σκοπό έχουν να ενισχύσουν τα Programming skills ατόμων που διαθέτουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού.

Η ιδιαιτερότητα του Coding School είναι ότι δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διδαχθούν από από Hands on Developers της αγοράς αλλα και να υλοποιήσουν το δικός τους Project μέσα σε ομάδα.

Βασικό του πλεονέκτημα του είναι η άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Το .Net Coding School ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Η Microsoft υποστηρίζει την εκπαίδευση αλλά και φιλοξενεί τη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Ο Δημήτρης Πνευματικός(Tech Director) και ο Κώστας Καρπούζης  (Academic Director), θα είναι εκεί να μεταδώσουν τις γνώσεις τους σε όλους τους συμμετέχοντες.

Μετά το πέρας των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος.

Δήλωση συμμετοχής έως 1η Σεπτεμβρίου

Περισσότερες Πληροφορίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ.: 210 8115301

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!