Νέα πολιτική αποθήκευσης για μεγάλες επιχειρήσεις στο Google Cloud

Posted On Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 14:42 Written by

Νέα πολιτική τιμολόγησης του αποθηκευτικού χώρου στο Google Cloud ανακοινώθηκε, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθηθούν οι πελάτες για να διαχειριστούν το κόστος πιο αποτελεσματικά, ανάλογα με τη διακύμανση των αναγκών που θα έχουν για αποθήκευση, χωρις επιβαρύνσεις στο κόστος.

Το «Storage Growth Plan» όπως ονομάζεται, ανακοινώθηκε σαν ένα εργαλείο που βοηθά στην επίλυση της ενοποίησης και του προβλήματος χωρητικότητας στην αποθήκευση δεδομένων.

"Είναι η ενοποιημένη αποθήκευση αντικειμένων που επιτρέπει σε πολλούς πελάτες της πλατφόρμας Google Cloud (GCP), να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν δεδομένα όπως απαιτείται", σημείωσαν χαρακτηριστικά από την εταιρεία.

"Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία «Transfer Appliance» για να μεταφέρετε γρήγορα τα δεδομένα στο Cloud Storage, μπορείτε να στριμάρετε δεδομένα σε Cloud Storage με την υπηρεσία «Dataflow» και μπορείτε ακόμη και να μεταφέρετε δεδομένα από το AWS S3 σε Cloud Storage με υπηρεσία μεταφοράς αποθήκευσης", αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Το βασικότερο, ίσως, σημείο του νέου προγράμματος, είναι ότι οι εταιρείες μπορούν να δεσμευτούν για δαπάνη τουλάχιστον 10.000 δολαρίων ανά μήνα για 12 μήνες χρήσης Cloud Storage. Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν σταθερό πάγιο κόστος χωρίς επιπλέον χρεώσεις, εάν υπάρξει υπέρβαση του ορίου έως 30%. Κατόπιν, στη λήξη του δωδεκαμήνου μπορούν να επιλέξουν από δύο διαφορετικά προγράμματα ανανέωσης, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σχετικό blogpost του Google Cloud.

Κόμβος πληροφόρησης για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε τα πιο hot άρθρα στο email σας!