modules για την εφαρμογή παραγγελιοληψίας ΣερβιΤΩΡΑ

Posted On Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 15:19 Written by
Rate this item
(0 votes)

Η cloud εφαρμογή εστίασης του Business Cloud, συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στην έκθεση HORECA. Η ΣερβιΤΩΡΑ το καινοτόμο υβριδικό cloud σύστημα παραγγελιοληψίας που λειτουργεί και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, παρουσιάζει νέες επεκτάσεις (modules) που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης HORECA 2019.

Ο πυρήνας της εφαρμογής ΣερβιΤΩΡΑ οργανώνει πλήρως την παραγγελιοληψία μίας επιχείρησης σε επίπεδα dine-in, take-away & delivery. Σε συνέχεια των επεκτάσεων Online Ordering, Mobile App και Tap 2 Order, θα παρουσιαστούν και δύο νέες εφαρμογές.

Το Self-Service POS module της ΣερβιΤΩΡΑ, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μιας επιχείρησης εστίασης να βάζουν την παραγγελία τους μέσω μίας μεγάλης οθόνης αφής. Ο πελάτης παίρνει άμεσα το αντίγραφο της παραγγελίας, ενώ παράλληλα ενημερώνεται η κουζίνα για την προετοιμασία της. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες βάζουν γρήγορα και ευχάριστα την παραγγελία τους χωρίς να απασχολούν προσωπικό.

Το δεύτερο module είναι ένα Table Booking System στο οποίο οι επιχειρήσεις μπορούν να οργανώνουν και να διαχειρίζονται αποδοτικά τα τραπέζια και το πελατολόγιό τους. Στατιστικά, ιστορικό, ενημερώσεις και προεκτάσεις CRM είναι μερικές από τις δυνατότητες της νέας εφαρμογής.

Η εταιρεία προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες της εστίασης που ενδιαφέρονται να ωθήσουν την αποδοτικότητα και την ταχύτητα της επιχείρησής τους, στο περίπτερό της στο Hall 2 / Α34 για επίδειξη των εφαρμογών και παραλαβή δωρεάν λογαριασμού για άμεση χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 215 215 4425, ενώ παρέχονται και προσκλήσεις για την έκθεση.

Read 146 times Last modified on Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 15:25

Related items

 • Η Google ανακοίνωσε την υβριδική υπηρεσία cloud Anthos

  Η Google ανακοίνωσε μια σειρά από νέες υπηρεσίες, λειτουργίες και συνεργάτες στην εκδήλωση Google Cloud Next '19 που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο την προηγούμενη εβδομάδα.

  Οι νέες ανακοινώσεις ακολούθησαν αυτή της Anthos, μιας πλατφόρμας ανοιχτού κώδικα, "για προγραμματιστές και επιχειρήσεις, που προσφέρει υπηρεσίες για on-premise και multicloud εγκαταστάσεις", όπως ανέφερε ο κ. Urs Hölzle, αρμόδιος Αντιπρόεδρος της Google.

  Η πλατφόρμα υπηρεσιών cloud Anthos βγήκε από την κατάσταση beta στην οποία βρισκόταν (με την ονομασία Google Cloud Services Platform) και αυτό που την κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι το γεγονός ότι θα τρέχει και σε cloud τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των AWS της Amazon και Azure της Microsoft.

  Ως αποτέλεσμα, η Google θα προσφέρει μία υπηρεσία που θα επιτρέπει την ενιαία διαχείριση και ανάπτυξη σε διαφορετικές υπηρεσίες cloud, χωρίς την ανησυχία ή την πολυπλοκότητα των διαφορετικών περιβαλλόντων και APIs.

  Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, το αποτέλεσμα της οποίας διαχωρίζει σαφώς την προσέγγιση της Google από τους ανταγωνιστές της και εν τέλει δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχειρίζονται τις εφαρμογές τους σε όλες τις πλατφόρμες με ένα και μόνο σετ open source εργαλείων.

  Οι υπηρεσίες τής πλατφόρμας Anthos βασίζονται στη μηχανή Kubernetes της εταιρείας, όπως επίσης και σε άλλα open-source projects. Η υπηρεσία είναι hardware agnostic, κάτι που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υποδομές που έχουν και χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν αμέσως σε νέους servers.

  H Google, φυσικά, με το λανσάρισμα της Anthos ανακοίνωσε και συνεργασίες με περισσότερες από 30 εταιρείες hardware και software, συμπεριλαμβανομένων των Cisco, Dell EMC, HPE, VMware, Citrix, Datastax, Elastic, Tigera, GitLab και MongoDB.

  Η Anthos είναι συνδρομητική υπηρεσία και οι αρχικές τιμές ξεκινούν από τις 10.000 δολάρια το μήνα ανά μπλοκ των 100 vCPU.

   

 • Μετάβαση του ΟΑΣΑ στο Cloud από την Office Line

  Η Office Line A.E , ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων και έργων Πληροφορικής, υλοποίησε επιτυχώς κομβικό έργο για τη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού του ΟΑΣΑ αξιοποιώντας την Cloud πλατφόρμα της Microsoft (Office365).

  Τα βασικά επιτεύγματα του έργου ήταν ο εκσυγχρονισμός της υποδομής υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του οργανισμού και η ψηφιοποίηση της διαδικασίας παρακολούθησης των έργων (Project / Task Management).

  Ποιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε μετάβαση των mailboxes από υποδομή Microsoft Exchange 2010 στην Cloud πλατφόρμα της Microsoft (Office365) χωρίς να επηρεαστεί η λειτουργία του οργανισμού και επιτεύχθηκε άμεση πρόσβαση σε ενσωματωμένα εργαλεία collaboration.

  Για την ψηφιοποίηση της διαδικασίας παρακολούθησης των έργων επιλέχθηκε η πλατφόρμα της Microsoft SharePoint online, με στόχο την καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των εργασιών του οργανισμού.

  Η υλοποίηση του έργου ικανοποίησε τις ανάγκες του ΟΑΣΑ σε θέματα: ασφάλειας, ευκολίας διαχείρισης υποδομής και εφαρμογών, ελέγχου και ευκολίας πρόσβασης στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

  Με την παράδοση του έργου από την Office Line ο ΟΑΣΑ αποκομίζει τα παρακάτω οφέλη:

  • Μείωση του συνολικού κόστους (TCO) των ΙΤ υποδομών
  • Ευελιξία στην εσωτερική επικοινωνία του οργανισμού καθώς και την βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας του.
  • Συμμόρφωσης στα IT Standards και ελαχιστοποίηση του ρίσκου παραβίασης της ασφάλειας.

   

  Το άρθρο περιλαμβάνει πληροφορίες από δελτίο Τύπου της Office Line.

 • Νέα πολιτική αποθήκευσης για μεγάλες επιχειρήσεις στο Google Cloud

  Νέα πολιτική τιμολόγησης του αποθηκευτικού χώρου στο Google Cloud ανακοινώθηκε, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, δημιουργήθηκε με στόχο να βοηθηθούν οι πελάτες για να διαχειριστούν το κόστος πιο αποτελεσματικά, ανάλογα με τη διακύμανση των αναγκών που θα έχουν για αποθήκευση, χωρις επιβαρύνσεις στο κόστος.

  Το «Storage Growth Plan» όπως ονομάζεται, ανακοινώθηκε σαν ένα εργαλείο που βοηθά στην επίλυση της ενοποίησης και του προβλήματος χωρητικότητας στην αποθήκευση δεδομένων.

  "Είναι η ενοποιημένη αποθήκευση αντικειμένων που επιτρέπει σε πολλούς πελάτες της πλατφόρμας Google Cloud (GCP), να αποθηκεύουν και να μεταφέρουν δεδομένα όπως απαιτείται", σημείωσαν χαρακτηριστικά από την εταιρεία.

  "Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία «Transfer Appliance» για να μεταφέρετε γρήγορα τα δεδομένα στο Cloud Storage, μπορείτε να στριμάρετε δεδομένα σε Cloud Storage με την υπηρεσία «Dataflow» και μπορείτε ακόμη και να μεταφέρετε δεδομένα από το AWS S3 σε Cloud Storage με υπηρεσία μεταφοράς αποθήκευσης", αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

  Το βασικότερο, ίσως, σημείο του νέου προγράμματος, είναι ότι οι εταιρείες μπορούν να δεσμευτούν για δαπάνη τουλάχιστον 10.000 δολαρίων ανά μήνα για 12 μήνες χρήσης Cloud Storage. Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν σταθερό πάγιο κόστος χωρίς επιπλέον χρεώσεις, εάν υπάρξει υπέρβαση του ορίου έως 30%. Κατόπιν, στη λήξη του δωδεκαμήνου μπορούν να επιλέξουν από δύο διαφορετικά προγράμματα ανανέωσης, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

  Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σχετικό blogpost του Google Cloud.

 • Έκθεση της Oracle:Λιγότερα έργα καινοτομίας καταφέρνουν να βγουν στην αγορά

  Η Oracle, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του Cloud, δημοσίευσε μια έκθεση που δείχνει ότι οι εταιρείες δεν καταφέρνουν να υλοποιήσουν περισσότερες από τις μισές καινοτομίες που προτείνουν. Παρά τη σαφή σύνδεση μεταξύ ανάπτυξης και καινοτομίας, η πορεία των οργανισμών ανακόπτεται λόγω των ανεπαρκών διαδικασιών και της έλλειψης εστίασης. Η έκθεση κατέδειξε ότι τα εμπόδια για την καινοτομία ήταν ιδιαίτερα έντονα μεταξύ των μεγάλων εταιρειών, καθώς και σε εταιρείες που σημειώνουν υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης.

  Η έκθεση, με τίτλο "Having a successful innovation agenda", βασίστηκε σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε τη συμμετοχή πλέον των 5.000 υψηλόβαθμων στελεχών των τομέων λογισμικού και λύσεων cloud. Οι ερωτηθέντες εκπροσωπούσαν εταιρείες από 24 χώρες, με έσοδα που κυμαίνονται από λιγότερο του 1 εκατ. λιρών Αγγλίας έως πάνω από 500 εκατ. λίρες Αγγλίας και προσωπικό από 100 έως 50.000 εργαζόμενους.

  Κύρια ευρήματα:

  • Το ένα τρίτο των εταιρειών καταβάλλονται από τον υπερβολικά μεγάλο αριθμό των έργων καινοτομίας

  • 85% των εταιρειών που βιώνουν ισχυρή έως σημαντική ανάπτυξη είναι εταιρείες που επενδύουν στην καινοτομία

  • 21% δηλώνει ότι η έλλειψη δέσμευσης από την πλευρά της επιχείρησης αποτελεί σημαντικό εμπόδιο για την καινοτομία

  • 22% δηλώνει ότι η απουσία διαδικασιών εμποδίζει τις προσπάθειές τους για καινοτομία, ενώ ένα επίσης 22% δηλώνει ότι φταίει η έλλειψη οράματος

  • 22% δηλώνει ότι οι ανεπαρκείς επενδύσεις στην τεχνολογία παρεμποδίζουν την εξέλιξη του προγράμματος καινοτομιών

  Ανεπαρκής εστίαση και δομή

  Η δέσμευση των εταιρειών σε υπερβολικό αριθμό πρωτοβουλιών καινοτομίας εμποδίζει την υλοποίησή τους, με το ένα τρίτο των εταιρειών να παραδέχονται ότι καταβάλλονται από το μεγάλο αριθμό έργων. Το ζήτημα αυτό ήταν ιδιαίτερα πρόδηλο στις εταιρείες με υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, με το 38% αυτών να αναφέρουν μεγάλο αριθμό παράλληλων πρωτοβουλιών.

  Παρά τη φιλοδοξία ενσωμάτωσης διαδικασιών που ενθαρρύνουν την καινοτομία, το 22% των οργανισμών ανέφερε ότι δεν είχαν ακόμα εφαρμοστεί σωστά οι ιδανικές ροές εργασίας. Εν τω μεταξύ, σε ποσοστό 19% οι εταιρείες ανέφεραν ότι ανακόπτονται λόγω της έλλειψης κατάλληλης τεχνολογίας.

  Έλλειψη ηγεσίας

  Η ανεπαρκής δέσμευση από την επιχείρηση, σε συνδυασμό με την έλλειψη συγκεκριμένων αρμόδιων προσώπων, ήταν οι παράγοντες που αναδείχτηκαν ως κύρια εμπόδια για την επιτυχία μιας εταιρείας όσον αφορά στην καινοτομία. Ως συνήθεις αρμόδιοι για τα θέματα καινοτομίας αναφέρθηκαν τα διοικητικά στελέχη (48%) και τα στελέχη του IT (46%), αλλά με σχεδόν ίδια ποσοστά αναφέρθηκαν και οι υπεύθυνοι και άλλων τομέων (35-41%).

  Η εμπειρία των πελατών ως δείκτης επιτυχίας

  Οι οργανισμοί απομακρύνονται από τους παραδοσιακούς κύριους δείκτες απόδοσης (KPI), όπως η παραγωγικότητα των εργαζόμενων (53%) και τα έσοδα (53%), και στρέφονται όλο και και περισσότερο στην εμπειρία των πελατών (57%) ως τρόπο μέτρησης της απόδοσης της επένδυσης (ROI).

  Ωστόσο, η απομάκρυνση από την επικέντρωση στην εμπλοκή των εργαζόμενων, με μόνο το 44% να βλέπει ως μοχλό καινοτομίας τον αναμενόμενο τζίρο του οργανισμού, και μόνο το 41% την εταιρική κουλτούρα.

  «Οι εργαζόμενοι θα αποτελούν πάντα έναν κρίσιμο παράγοντα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα καινοτομίας – τόσο για την παραγωγή νέων ιδεών που αντιμετωπίζουν πραγματικά προβλήματα, όσο και για την υλοποίησή τους», δήλωσε ο Neil Sholay, Vice President Innovation της Oracle.

  «Όμως, για να έρθει η επιτυχία απαιτείται μια αποτελεσματική και υποστηρικτική κουλτούρα καινοτομίας. Αυτό ξεκινάει από το ξεκάθαρο όραμα της ηγεσίας και τον καθορισμό προτεραιοτήτων και τη χρηματοδότηση επιλεγμένων έργων. Το να είσαι καινοτόμος δεν αφορά μόνο τις ιδέες, αφορά στην εκτέλεση.»

  «Οι εταιρείες πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των πελατών υλοποιώντας γρήγορα νέες ιδέες. Για παράδειγμα, η Melia Hotels International εντόπισε ότι οι πελάτες της ήθελαν να μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους χωρίς να χρειάζεται να έχουν πάνω τους μετρητά, ταυτότητα, πιστωτικές και κλειδιά.

  Έδρασε γρήγορα και κυκλοφόρησε ένα προσωπικό ψηφιακό "διαβατήριο" με τη μορφή βραχιολιού, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα νέο επίπεδο ελευθερίας ώστε να μετακινούνται απρόσκοπτα στους χώρους του ξενοδοχείου. Η λύση πέρασε από το στάδιο της ιδέας στο στάδιο της καινοτομίας μέσα σε λίγες εβδομάδες επειδή η αλυσίδα κατείχε τεχνολογία που ήταν έτοιμη για άμεση χρήση, δημιουργία λύσεων και υλοποίηση.»

 • Αύριο το Oracle Impact Innovation στη Λευκωσία

  Το Impact Innovation της Oracle θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 9.00-14.00 στο Lemon Park.

  Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί η πρακτική πλευρά της αξιοποίησης τεχνολογιών όπως cloud, AI, blockchain, machine learning, Internet of Things και οι autonomous τεχνολογίες της Oracle και πώς βοηθάνε ήδη τις επιχειρήσεις να περάσουν από το «όραμα» στην πράξη, ενσωματώνοντας την καινοτομία στην καθημερινότητά τους.

  Τόσο οι κεντρικές ομιλίες όσο και οι πιο εξειδικευμένες παρουσιάσεις των ειδικών της Oracle θα εστιάσουν στις εξελίξεις γύρω από τις σχετικές τεχνολογίες, ενώ εκπρόσωποι των εταιρειών Arab Jordan Investment Bank, NewCytech, Intrasoft International και SingularLogic θα παρουσιάσουν την πρακτική αξιοποίησή τους.

  Η εκδήλωση απευθύνεται τόσο στα στελέχη του IT και τους ειδικούς δεδομένων και αναλύσεων, που θέλουν να γνωρίζουν άμεσα πώς να αξιοποιήσουν πρακτικά αυτές τις τεχνολογίες προς όφελος του συνόλου του οργανισμού, όσο και στα στελέχη του HR, του marketing, των χρηματοοικονομικών και της εφοδιαστικής αλυσίδας που θέλουν να μάθουν πώς αυτές οι τεχνολογίες θα τους βοηθήσουν τόσο στις καθημερινές τους εργασίες όσο και στους μακροπρόθεσμους στόχους τους.

  Για εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης

  Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη χορηγική υποστήριξη των:

  Innovation Premium : NewCytech

  Innovation Gold: Intrasoft International, SingularLogic

   

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!