Επέκταση των Data Center της Microsoft στη Μέση Ανατολή και Γαλλία

Posted On Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 14:55 Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Microsoft ανακοίνωσε την πρόθεση της να επεκτείνει τα data centers, με νέες τοποθεσίες στη Γερμανία, την Ελβετία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η επέκταση αυτή φέρνει το Azure σε 50 περιοχές σε όλο τον κόσμο, με άλλα επιπλέον κέντρα υπό κατασκευή , συμπεριλαμβανομένων αυτών της Νότιας Αφρικής και της Αυστραλίας.

Το Data center των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι πρώτη σημαντική επένδυση που έχει κάνει η Microsoft στη Μέση Ανατολή, με την εταιρεία να επικαλείται την μακρόχρονη τεχνογνωσία της και τις βαθιές σχέσεις που έχει αναπτύξει στην περιοχή, επένδυση που σκοπό έχει την επιτάχυνση της τεχνολογικής καινοτομίας.

"Προσφέροντας το ολοκληρωμένο, έξυπνο Microsoft Cloud από κέντρα δεδομένων σε μια δεδομένη γεωγραφική περιοχή, προσφέρουμε κλιμακούμενες, διαθέσιμες και ανθεκτικές υπηρεσίες cloud για εταιρείες και οργανισμούς, υπηρεσίες που πληρούν τις προϋποθέσεις εντοπιότητας , ασφάλειας και συμμόρφωσης", δήλωσε ο Jason Zander αντιπρόεδρος του Azure , σε μια ανάρτηση του στο blog της εταιρείας.

Παράλληλα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα Azure και Office 365 θα είναι διαθέσιμη σε επιχειρήσεις σε όλη τη Γαλλία, με τη Dynamics 365 να ακολουθεί τις αρχές του επόμενου έτους.

Η Microsoft με αυτές τις πλατφόρμες δίνει το έναυσμα σε οργανισμούς όπως η Naval Energies, ένας παγκόσμιος φορέας στις ανανεώσιμες ναυτιλιακές μηχανές, η Astrimmo, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στέγασης στη Γαλλία, και η Ercom γαλλική εταιρεία κυβερνοασφάλειας, να αναπτύξουν νέες λύσεις βασισμένες σε σύννεφο, λύσεις βασισμένες στη ευελιξία και στην προσαρμοστικότητα, πρόσθεσε ο Zander.

Η Microsoft υποστηρίζει ότι έχει εδραιώσει την παρουσία της σε περισσότερες περιοχές της Γαλλίας από οποιοσδήποτε άλλο πάροχο υπηρεσιών cloud . Σε αυτό διαφωνεί η Amazon με την υπηρεσία της Amazon Web Services (AWS) και δηλώνει ότι διαθέτει 19 περιφέρειες, ενώ άλλες πέντε βρίσκονται υπό κατασκευή , υποστηρίζοντας έτσι ότι κατέχει το 54% του συνόλου των υπηρεσιών cloud.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Microsoft ανακοινώσε την πρόθεση της για μια μεγαλύτερη ώθηση στο cloud προορισμένο τις κυβερνητικές υπηρεσίες με τις εκδόσεις των Microsoft 365 και Azure Stack, όπως επίσης και αναβαθμίσεις ασφάλειας και συμμόρφωσης για τη έκδοση Dynamics 365.

Πηγή: cloudcomputin-news.

Read 55 times Last modified on Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018 10:04

Related items

 • Η γερμανική κυβέρνηση επιλέγει ανοιχτό κώδικα για τις υπηρεσίες cloud

  Εκτός από το να κοστίζει τόνους χρημάτων, το ιδιόκτητο λογισμικό περιέχει και αρκετά κρυμμένα κενά ασφαλείας. Αυτοί είναι οι δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους το λογισμικό ανοιχτού κώδικα χρησιμοποιείται από δημόσιους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

  Σε αυτό το πλαίσιο, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε να συνεργαστεί με το Nextcloud, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα για συγχρονισμό αρχείων και παροχή συνεργατικών υπηρεσιών.

  Μέσω αυτής της συμφωνίας, η γερμανική κυβέρνηση θα αποκτήσει τη δική της πλατφόρμα cloud on-premise. Έτσι όλος ο κώδικας του γερμανικού cloud θα είναι ορατός για όλους και οι ερευνητές της ασφάλειας θα είναι σε θέση να εντοπίζουν τα κενά ευκολότερα.

  Το Ομοσπονδιακό Κέντρο Πληροφορικής (ITZBund), το οποίο διαχειρίζεται τις υπηρεσίες πληροφορικής της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, διοργάνωσε με επιτυχία μια πιλοτική χρήση από 5.000 χρήστες από τον Οκτώβριο του 2016 και τώρα η τεχνολογία Nextcloud θα χρησιμοποιείται από 300.000 χρήστες σε υπουργεία και σε άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες.

  Η Nextcloud έχει προσθέσει σημαντικά συνεργατικά χαρακτηριστικά τους τελευταίους μήνες. Στην τελευταία έκδοση, το Nextcloud 13, ανακοίνωσε την κρυπτογράφηση ανά φάκελο και το Nextcloud Talk, μια ανοιχτού κώδικα πλατφόρμα επικοινωνίας ήχου / εικόνας και κειμένου.

  Ο κ. Frank Karlitschek, Διευθύνων Σύμβουλος της Nextcloud GmbH, δήλωσε: «Το Nextcloud είναι πιο ασφαλές από μια public cloud solution, επειδή μπορείτε να εκτελέσετε το λογισμικό στο δικό σας datacenter που εμπιστεύεστε ενώ ο καθένας μπορεί να επιθεωρήσει τον κώδικα, να ελέγξει για ευπάθειες ασφαλείας ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε και να κάνει όσες αλλαγέςαλλάξει εάν είναι απαραίτητο.»

  Όλος ο κώδικας του Nextcloud είναι πλήρως πιστοποιημένος από το Openchain και υποστηρίζεται από το ένα Security Bug Bounty Program που πληρώνει ειδικούς ασφαλείας για τυχόν ευπάθειες που αποκαλύπτουν.

  Πηγή άρθρου: Techradar.com

 • Η Oracle επαναπροσδιορίζει την αγορά των Βάσεων δεδομένων σε περιβάλλον Cloud

  Παρέχει κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης, ασφάλειας και διαθεσιμότητας, σε χαμηλότερη τιμή

  REDWOOD SHORES, CA, 27 Μαρτίου 2018 –

  Μιλώντας σε εκδήλωση της Oracle, ο Larry Ellison, Executive Chairman of the Board και CTO της Oracle, ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της πρώτης υπηρεσίας που βασίζεται στην επαναστατική νέα λύση Oracle Autonomous Database.

  Η πρώτη παγκοσμίως υπηρεσία cloud βάσης δεδομένων με δυνατότητες αυτο-διαχείρισης, αυτο-προστασίας και αυτο-διόρθωσης, το Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud, χρησιμοποιεί δυνατότητες machine learning για να προσφέρει κορυφαία απόδοση, ασφάλεια και διαθεσιμότητα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τον ανταγωνισμό.

  «Αυτή η τεχνολογία αλλάζειτ τα πάντα» δήλωσε ο Ellison. «Η Oracle Autonomous Database βασίζεται σε τεχνολογία τόσο επαναστατική όσο το Internet. Διορθώνεται, ρυθμίζεται και ενημερώνεται μόνη της. Οι ανταγωνιστικές βάσεις δεδομένων κοστίζουν περισσότερο και κάνουν λιγότερα.”

  Το Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud παρέχει όλες τις δυνατότητες ανάλυσης, ασφάλειας και υψηλής διαθεσιμότητας της Oracle Database χωρίς καμία από τις πολυπλοκότητες αναφορικά με την παραμετροποίηση, τη ρύθμιση και τη διαχείριση -- ακόμα και καθώς αλλάζουν οι φόρτοι εργασίας των συστημάτων αποθήκευσης και οι όγκοι των δεδομένων. Η αυτόνομη βάση δεδομένων αποτελεί μια εντελώς νέα κατηγορία λύσης που απαιτεί μηδενική λειτουργική διαχείριση από την πλευρά του πελάτη. Έτσι, η αποθήκευση δεδομένων στο cloud είναι:

  • Εύκολη. Χάρη στο πρώτο στον κλάδο μοντέλο παροχής (provisioning) υπηρεσιών αποθήκευσης με ένα μόνο βήμα, μπορείτε να έχετε σε μερικά δευτερόλεπτα μια ασφαλή λύση αποθήκευσης δεδομένων με αυτόματη δημιουργία εφεδρικών αντιγράφων, κρυπτογράφηση και με μια αρχιτεκτονική υψηλής διαθεσιμότητας. Η μετάβαση στο cloud είναι απλή χάρη στην πλήρη συμβατότητα με τις υφιστάμενες on premises βάσεις δεδομένων.

  • Γρήγορη. Κορυφαίες επιδόσεις στη διαχείριση ερωτημάτων, χωρίς να απαιτείται ρύθμιση.

  • Ελαστική. Ανεξάρτητη, online επέκταση των πόρων υπολογιστικών συστημάτων και αποθήκευσης. Η δυνατότητα για δυναμική μεγέθυνση ή συρρίκνωση των πόρων επιτρέπει την εφαρμογή ενός πραγματικού μοντέλου πληρωμής ανάλογα με το βαθμό χρήσης, με αποτέλεσμα τη θεαματική μείωση του κόστους.

  Η πιο δημοφιλής βάση δεδομένων για συστήματα αποθήκευσης δεδομένων στον κόσμο είναι τώρα επίσης η απλούστερη και ασφαλέστερη.

  Αξιοποιώντας την ηγετική θέση της στον τομέα της τεχνολογίας και την εμπειρία δεκαετιών στο μετασχηματισμό της ωφέλειας που λαμβάνουν οι επιχειρήσεις από τις υπηρεσίες βάσης δεδομένων, το Oracle Autonomous Data Warehouse Cloud είναι η πρώτη μιας σειράς υπηρεσιών της Oracle Autonomous Database Cloud.

  Άλλες υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν σύντομα περιλαμβάνουν τα Oracle Autonomous Database for Transaction Processing, Oracle Autonomous NoSQL Database για γρήγορη ανάγνωση/εγγραφή σε τεράστια κλίμακα (μια συχνή απαίτηση σε περιβάλλοντα Internet of Things) και Oracle Autonomous Graph Database για ανάλυση δικτύου. Κάθε μία από αυτές τις λύσεις ρυθμίζεται για το συγκεκριμένο φόρτο εργασίας και έχει τα ίδια ειδικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών Oracle Autonomous Database:

  • Αυτο-διαχείριση. Καταργεί τη χειροκίνητη εργασία και τα ανθρώπινα σφάλματα ώστε να παρέχει, ασφαλίζει, παρακολουθεί, δημιουργεί και επαναφέρει εφεδρικά αντιγράφα, επιλύει προβλήματα και ρυθμίζει τη βάση δεδομένων. Αναβαθμίζεται αυτόματα και εφαρμόζει μόνη της ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα (patches) ενώ λειτουργεί.

  • Αυτο-προστασία. Προστατεύεται από εξωτερικές επιθέσεις και κακόβουλους εσωτερικούς χρήστες. Εφαρμόζει ενημερώσεις ασφαλείας αυτόματα ενώ λειτουργεί, για την προστασία από κυβερνοεπιθέσεις, και κρυπτογραφεί αυτόματα όλα τα δεδομένα.

  • Αυτο-διόρθωση. Παρέχει αυτοματοποιημένη προστασία από οποιαδήποτε περιστατικά προγραμματισμένης και μη προγραμματισμένης διακοπής λειτουργίας με διαθεσιμότητα έως και 99,995%, με αποτέλεσμα ο χρόνος διακοπής λειτουργίας να ανέρχεται σε λιγότερο από 2,5 λεπτά ανά μήνα, συμπεριλαμβανομένης της προγραμματισμένης συντήρησης.

  Το Oracle Autonomous Data Warehouse είναι βασισμένο στην Oracle Database 18c, την πρώτη έκδοση της βάσης δεδομένων στο πλαίσιο του νέου μοντέλου ετήσιας διάθεσης εκδόσεων λογισμικού της Oracle.Η Oracle Database 18c αποτελεί εφαλτήριο καινοτομίας με πάνω από 100 νέα χαρακτηριστικά, και είναι τώρα διαθέσιμη στα Oracle Cloud Services, στα ενοποιημένα συστήματα της Oracle και στο livesql.oracle.com.

  Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Oracle περί επέκτασης των υπηρεσιών Oracle Cloud Platform Autonomous Services. Μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος, η Oracle προγραμματίζει να κάνει διαθέσιμες τις υπηρεσίες Oracle Autonomous Analytics, Oracle Autonomous Mobility, Oracle Autonomous Application Development και Oracle Autonomous Integration.

 • H Info Quest Technologies παρουσιάζει την πλατφόρμα www.QuestonCloud.com.

  Η Info Quest Technologies ανακοινώνει τη διάθεση νέων Cloud λύσεων και υπηρεσιών για Backup, Storage, GDPR, Συνεργασία και τον Κλάδο Λιανικής, που παρέχονται μέσα από την πλατφόρμα www.QuestonCloud.com.

  Επίσης διευρύνοντας συστηματικά το Portfolio της, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Bittitan, την κορυφαία εταιρεία στη διάθεση εφαρμογών αυτοματισμού για το migration και delivery εφαρμογών για γρήγορη μετάβαση στο cloud, καθώς και την Dropbox και την αξιοποίηση του Dropbox Business, που διευκολύνει την online συνεργασία, δημιουργώντας ένα κοινό σημείο αναφοράς για ομάδες εργαζομένων.

  Οι νέες λύσεις αξιοποιούν τις κορυφαίες τεχνολογίες και προϊόντα της διεθνούς αγοράς. Έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων και συνδυάζονται με υπηρεσίες, που παρέχονται από την εταιρεία και τους συνεργάτες της, ώστε άμεσα και αποτελεσματικά να βρίσκουν τη βέλτιστη εφαρμογή.

  Στον χώρο του Backup, οι λύσεις αξιοποιούν τις δυνατότητες που παρέχει το Microsoft Azure και αφορούν σε Cloud Backup, System State Backup, DR-Site Recovery, SQL Backup , καθώς και σε συνδυασμό με προϊόντα της Veeam (Veeam backup) και της Veritas (Verita backup).

  Στον τομέα του Storage, οι νέες λύσεις αφορούν σε Storage NAS, StorSimple και Azure File Services στο Mictrosoft Azure, καθώς και Dropbox Storage, με την αξιοποίηση του Dropbox business.

  Στην περιοχή της Συνεργασίας, Επικοινωνίας και Επιχειρηματικών Εφαρμογών, οι λύσεις αξιοποιούν τις δυνατότητες του Office 365, ενώ στον τομέα του GDPR στα εξειδικευμένα εργαλεία που παρέχει το Office 365 για έλεγχο και βελτίωση της ασφάλειας.

  Τέλος στον κλάδο της λιανικής οι νέες λύσεις στηρίζονται στο Q-Zone, την 100% συνδρομητική υπηρεσία για τον κλάδο της λιανικής και αφορούν τόσο σε λύσεις για φυσικά καταστήματα με ενσωμάτωση σύγχρονου εξοπλισμού για ταμεία και διασύνδεση με Cardlink POS, λύσεις για τιμολόγηση εν κινήσει, όσο και σε λύσεις για e-shops, σε συνδυασμό με υποδομή σε Azure και δημιουργία e-shop σε PrestaShop.

  Η Info Quest Technologies, πρωτοπορεί επί πολλά χρόνια στη διάχυση νέων τεχνολογιών στην Ελληνική αγορά, με στόχο, πάντα, οι Ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν και να εφαρμόσουν τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, που τις κάνουν περισσότερο αποδοτικές και ανταγωνιστικές.

  Υπό το πρίσμα αυτό, για περισσότερα από 4 χρόνια προτείνει τη μετάβαση στο Cloud και επενδύει συστηματικά σε τεχνογνωσία, στην εκπαίδευση των συνεργατών της και στην αξιοποίηση εργαλείων και αυτοματισμών, ώστε οι νέες τεχνολογίες Cloud να γίνουν προσιτές και εύκολα υλοποιήσιμες από όλους.

  Η πλατφόρμα www.questoncloud.com, είναι μία από τις πιο διαδεδομένες και αξιόπιστες πλατφόρμες διάθεσης και τιμολόγησης συνδρομητικών cloud υπηρεσιών, με πλήθος εργαλείων παραμετροποίησης, παρακολούθησης και απλοποίησης και με γκάμα λύσεων που διευρύνεται συνεχώς.

  Σήμερα περισσότεροι από 110 συνεργάτες της Info Quest Technologies, σε συνεργασία με τους cloud experts της εταιρείας αξιοποιούν την πλατφόρμα, παρέχουν υπηρεσίες και οδηγούν με μεγάλη επιτυχία τους πελάτες τους στο ταξίδι για ψηφιακό μετασχηματισμό.

  Οι νέες λύσεις παρουσιάσθηκαν στους συνεργάτες της εταιρείας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, στην Αθήνα, με τη Χορηγία της Microsoft.

 • Η ανάπτυξη του Oracle Cloud μοχλός για διεθνή επέκταση

  Με βάση την έντονη ζήτηση από πελάτες για τις υπηρεσίες cloud που προσφέρει ανά τον κόσμο, η Oracle ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά το αποτύπωμα της σύγχρονης υποδομής cloud που διαθέτει.

  Τα σχέδια της εταιρείας για γρήγορη επέκταση περιλαμβάνουν το άνοιγμα 12 νέων περιφερειακών κέντρων δεδομένων και την αύξηση του εύρους και του βάθους των υπηρεσιών Oracle Cloud που είναι διαθέσιμες στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρειο και Νότιο Αμερική.

  Με αυτήν την είδηση, η Oracle συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο, προσφέροντας ένα πλήρες και ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών cloud (SaaS, PaaS και IaaS) και νέων υπηρεσιών στους τομείς της ασφάλειας, της τεχνολογίας Blockchain και της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

  Ο Mark Hurd, CEO της Oracle, δήλωσε: «Το μέλλον του IT είναι αυτόνομο. Με τα διευρυμένα, σύγχρονα κέντρα δεδομένων μας, η Oracle βρίσκεται σε ιδανική θέση για να παράσχει τις πιο αυτόνομες τεχνολογίες στον κόσμο. Με τη διεθνή επέκταση των κέντρων δεδομένων μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να μειώσουν τα κόστη του IT, να μετριάσουν τους κινδύνους και να ανταγωνιστούν όπως ποτέ άλλοτε.»

  Η περιφερειακή επέκταση του Oracle cloud θα περιλαμβάνει τοποθεσίες στην Ευρώπη, όπως Άμστερνταμ και Ελβετία, στην Ασία, όπως Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη και Νότιο Κορέα, καθώς και στη Βόρειο Αμερική, με δύο στον Καναδά και δύο νέες τοποθεσίες στις ΗΠΑ για υποστήριξη των φόρτων εργασίας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

  Από την πρώτη παρουσίαση του Oracle Cloud, η εταιρεία αυξάνει διαρκώς τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που περιλαμβάνονται στη λίστα Global 2000, αλλά και επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους.

  Οι οργανισμοί συνεχίζουν να στρέφονται στην Oracle με ρυθμούς ρεκόρ για να δημιουργήσουν, να υλοποιήσουν και να επεκτείνουν πρωτοποριακές εφαρμογές και για να εκτελέσουν κρίσιμους φόρτους εργασίας σε ένα περιβάλλον cloud που χαρακτηρίζεται από μικρή καθυστέρηση (latency), υψηλή διαθεσιμότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

  Σήμερα, πελάτες σε περισσότερες από 195 χώρες τρέχουν τις πιο απαιτητικές εφαρμογές τους χρησιμοποιώντας τα Oracle Cloud Platform και Oracle Cloud Infrastructure.

 • Η Uni Systems βραβεύεται ως Best VCSP Partner 2018 από τη Veeam

  Η Uni Systems βραβεύτηκε ως “The Best VCSP Partner 2018” από τη Veeam Software, την πλέον καινοτόμο εταιρεία της παγκόσμιας αγοράς στις λύσεις Data Center Backup και Disaster Recovery, κατά το πρόσφατο Veeam Partner Summit που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 15 Φεβρουαρίου.

  Το βραβείο του καλύτερου Veeam Cloud και Service Provider απονεμήθηκε στη Uni Systems για την εξαιρετική συνεισφορά της στη διάδοση των λύσεων cloud της Veeam κατά το προηγούμενο έτος καθώς και για την προσήλωσή της στην εξασφάλιση επιχειρησιακής συνέχειας στα ΙΤ περιβάλλοντα των πελατών της.

  «Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της Veeam βρίσκεται στο οικοσύστημά της και στους συνεργάτες της,» είπε η Vered Lieberman, Regional Manager for MED, Veeam.

  «Η Uni Systems αποτελεί παράδειγμα φιλόδοξου και ασυμβίβαστου συνεργάτη που μπορεί να υλοποιήσει έργα τόσο σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και σε μεγάλους πελάτες».

  Ο Αντώνης Κασσάνο, Infrastructure Technology Solutions Department Manager, Uni Systems, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε:

  «Η διατήρηση επιχειρησιακής συνέχειας είναι μια από τις συχνότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εταιρείες, σε οποιαδήποτε αγορά και γεωγραφική περιοχή.

  Με τη Veeam, μπορούμε να εξασφαλίσουμε διαθεσιμότητα των συστημάτων και δεδομένων που υποστηρίζουν τις επιχειρησιακές εφαρμογές κάθε οργανισμού που χρειάζεται να πραγματοποιήσει ανάκτηση δεδομένων σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

  Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή για τη βράβευσή μας και παραμένουμε ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία μας με τη Veeam».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!