Η Izidocs επιτυγχάνει μείωση κόστους κατά 20% με το Oracle ΙaaS

Posted On Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 17:05 Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Izidocs ενισχύει τις δυνατότητες διαχείρισης εγγράφων και αξιοποιεί ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης με την Oracle

Η Izidocs Limited βοηθάει επιχειρήσεις και οργανισμούς στη διαχείριση των πληροφοριών τους με μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης εγγράφων και email που λειτουργεί μέσα από πρόγραμμα περιήγησης.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη να συμπληρώσει το on premises προϊόν που παρέχει με μια ενιαία λύση για περιβάλλον cloud, η Izidocs επέλεξε την πλατφόρμα Oracle Infrastructure as a Service (IaaS) για να υλοποιήσει τη λύση διαχείρισης εγγράφων, παρέχοντας τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και διαθεσιμότητας που χρειάζονται όλοι οι κλάδοι στους οποίους υπάρχουν απαιτήσεις συμμόρφωσης.

Η Izidocs έπρεπε να καλύψει τις ανάγκες των πελατών για ασφαλή διαχείριση εγγράφων που περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες (PII) και/ή ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες (SPI), καθώς και για να προσφέρει στους χρήστες των υποκαταστημάτων τραπεζών και άλλων πελατών εύκολη πρόσβαση στα έγγραφα, καθώς και αξιόπιστες δυνατότητες συνεργασίας και κοινής χρήσης, παρακολούθησης εκδόσεων και δυναμικής διαχείρισης αρχείων.

Αφού μελέτησε τις λύσεις όλων των μεγάλων προμηθευτών cloud, η Izidocs επέλεξε την πλατφόρμα Oracle IaaS ως την πλέον κατάλληλη για τις επιχειρηματικές ανάγκες της.

Η υλοποίηση της λύσης cloud Oracle IaaS δημιούργησε το υπόβαθρο για τη λύση διαχείρισης εγγράφων της Izidocs, βελτίωσε την απόδοσή της κατά 10% για όλους τους φόρτους εργασίας που μετακινήθηκαν στο Oracle Cloud, μείωσε τα κόστη σε σχέση με προϊόντα cloud που είχαν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως κατά 20%, εξάλειψε τις υπερβάσεις των προϋπολογισμών που είχε αντιμετωπίσει η εταιρεία όταν δοκίμαζε μοντέλα με μέτρηση από άλλους προμηθευτές cloud και αύξησε την ικανότητά συμμετοχής και υποβολής προσφορών για μεγάλα έργα, χάρη στο διαφανές, χωρίς μέτρηση μοντέλο τιμολόγησης της πλατφόρμας Oracle IaaS, που αποφεύγει τις μη αναμενόμενες χρεώσεις και τις υπερβάσεις του ορίου δαπανών.

Τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες της Izidocs περιλαμβάνουν:

Παροχή υπηρεσιών γεωγραφικής αναπαραγωγής δεδομένων για λόγους αποκατάστασης μετά από κάποια καταστροφή, εύκολη παροχή εικονικών μηχανών με πόρους αποθήκευσης και δικτύωσης, διαχείριση και επέκταση αυτών των μηχανών στο cloud και δημιουργία πακέτων SaaS, νομικά συμμορφούμενων επιλογών αποθήκευσης, και λύσεων αποκατάστασης δεδομένων για περισσότερους από 100 χρήστες, υψηλή ασφάλεια και διαθεσιμότητα κρίσιμων και εμπιστευτικών εγγράφων των πελατών, κάλυψη των αυστηρών απαιτήσεων περί της πρόσβασης στα έγγραφα και της κοινής χρήσης τους, όπως ορίζονται με νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις, και διασφάλιση επιχειρηματικής συνέχειας, διατηρώντας τα πολυάριθμα αρχεία που δημιουργούνται στο Oracle Cloud διασπαρμένα σε διαφορετικές ηπείρους, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη επιχειρηματική σταθερότητα και μείωση των κινδύνων.

Ο Άρης Νεοφύτου, Διευθυντής της Izidocs, σχολίασε:

«Η πλατφόρμα Oracle IaaS μάς παρέχει τον πιο εύκολο τρόπο για ενοποίηση και μετάβαση από περιβάλλον on premises στο δημόσιο cloud.

Η Oracle όχι μόνο παρέχει την καλύτερη πλατφόρμα για τη λύση διαχείρισης εγγράφων που παρέχουμε, αλλά καθιστά επίσης εφικτή την εγχώρια και διεθνή ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, καθώς διασφαλίζει την ακεραιότητα, την εμπιστευτικότητα και τη συνεχή διαθεσιμότητα των λύσεων cloud που παρέχουμε. Χάρη στη φήμη της Oracle, τώρα προσελκύουμε πελάτες οι οποίοι διαφορετικά δε θα εξέταζαν λύσεις δημόσιου cloud.”

Read 93 times

Related items

 • SiEBEN και Pocketbiz εμπιστεύεται η Sefco Zeelandia!

  Η Sefco Zeelandia είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πρώτων υλών Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής. Από το 1965 εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά και δημιούργησε τις βάσεις για τη μεγάλη συνεργασία με την Zeelandia, κορυφαία στο χώρο της από το 1900!

  Η καρδιά της Sefco Zeelandia χτυπά στις σύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της στα Σπάτα Αττικής, αλλά έχει γραφεία και στη Βουλγαρία, στη Σερβία και εξάγει στην Κύπρο, στην Αλβανία, στο Μαυροβούνιο, στα Σκόπια και στη Ρουμανία.

  Η δυναμική και η διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας, δημιούργησε την ανάγκη για μια αυτοματοποιημένη λύση σε ότι αφορά την οργάνωση των διαδικασιών των πωλήσεων. Η Sefco Zeelandia εμπιστεύτηκε τη SiEBEN προκειμένου να αυξήσει την παραγωγικότητα των πωλητών της, μέσα από την σύγχρονη και φιλική πλατφόρμα του Pocketbiz.

  Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Pocketbiz παρέχεται η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα δεδομένα της εταιρίας, όπως τιμοκαταλόγους προϊόντων, αποθέματα αλλά και εμπορική εικόνα πελατών.Ταυτόχρονα,μειώνονται τα λάθη, τόσο κατά την παραγγελιοληψία, όσο και κατά την είσπραξη λόγω του μεγάλου όγκου των καθημερινών παραγγελιών.

  Τέλος, με την αυτόματη καταχώρηση παραγγελιών στο ERP της εταιρείας, επιτυγχάνεται μείωση του κόστους των διαδικασιών καταχώρησης και ελέγχου από το back office.

  Με την ολοκλήρωση του έργου, η εταιρεία διαθέτει στα χέρια της όλα τα εργαλεία και τις πληροφορίες που απαιτούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ συγχρόνως βελτιώνει σημαντικά την καθημερινή ρουτίνα και την αποτελεσματικότητα του προσωπικού της.

 • Στην HONEST PARTNERS έργο της Κάριτας Ελλάς

  Την Honest Partners επέλεξε η Κάριτας Ελλάς για το σχεδιασμό και υλοποίηση της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας “Platform for Employment & Training” για την εύρεση εργασίας ευάλωτου πληθυσμού.

  Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Κάριτας Ελλάς επέλεξε για τον σχεδιασμό και υλοποίηση της ψηφιακής της πλατφόρμας εύρεσης εργασίας, την εταιρία Honest Partners.

  Η Κάριτας Ελλάς, σωματείο της Καθολικής Εκκλησίας στην Ελλάδα, έχει ως σκοπό τη Φιλανθρωπία, την Αγαθοεργία και την Κοινωνική Συμπαράσταση. Δραστηριοποιείται από το 1980 στην παροχή βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού ανεξαρτήτως φυλής, θρησκεύματος, φύλου ή γλώσσας.

  Η διαδικτυακή εφαρμογή που υλοποιήθηκε και φιλοξενείται από την Honest Partners, απευθύνεται τόσο σε ευαίσθητο πληθυσμό που δεν μιλά ή δεν γνωρίζει καλά την Ελληνική γλώσσα, όσο και σε χρήστες της Κάριτας Ελλάς (εθελοντές, κοινωνικούς λειτουργούς κ.α.) που δεν έχουν ιδιαίτερη εξοικείωση με πληροφοριακά συστήματα.

  Το έργο εμπεριέχει μια σουίτα εφαρμογών που αναπτύχθηκαν ειδικά για την Caritas και περιλαμβάνουν:

  • Εύκολη εισαγωγή βιογραφικού, ευκαιριών εργασίας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το προσωπικό της Κάριτας Ελλάς

  • Αυτοματοποιημένη συλλογή και κατανομή ευκαιριών εργασίας σε εργασίες από διάφορους ιστοτόπους του Ελληνικού διαδικτύου

  • Αυτόματη αντιστοίχιση ευκαιριών εργασίας και εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τους ωφελούμενους

  • Αυτόματη ενημέρωση όλων των χρηστών μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας (push, sms, email)

  • Αυτόματη μετάφραση του περιεχομένου στην επιλεγμένη γλώσσα του ωφελούμενου.

  • Προσωποποιημένη επικοινωνία από τους κοινωνικούς λειτουργούς

  • Εφαρμογή για web και κινητά για τους ωφελούμενους.

  Οι εφαρμογές που αναπτύχθηκαν συμμορφώνονται πλήρως με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

  Για την υλοποίηση της εφαρμογής ελήφθησαν υπόψιν και επιλύθηκαν ουσιαστικά προβλήματα όπως η δυσκολία επικοινωνίας των ευπαθών ομάδων με γλώσσες πέραν από τη μητρική τους, η μειωμένη εξοικείωση όλων των εμπλεκομένων με πληροφοριακά συστήματα και η εκπαίδευση για τη λειτουργία της εφαρμογής.

  Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ωφελούμενος με μια απλή κίνηση μπορεί να βλέπει προσφορές εργασίας, να κάνει αιτήσεις για εργασία καθώς και να επικοινωνεί με την Κάριτας απευθείας από την mobile εφαρμογή στη γλώσσα του.

   

 • Ενίσχυση των υπηρεσιών του MOCTA Business Unit της ATCOM

  Προστίθενται νέες υπηρεσίες, ενώ τίθεται υπό τον Κ.Καμάρα, Αντιπρόεδρο ΔΣ της  εταιρείας

  Τη διεύρυνση του φάσματος των υπηρεσιών του MOCTA www.mocta.gr ανακοίνωσε η ATCOM, στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης και περαιτέρω ενίσχυσης του εξειδικευμένου business unit.

  Το MOCTA δημιουργήθηκε προ διετίας με στόχο να παρέχει στους πελάτες και συνεργάτες της ATCOM ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα digital transformation όπως, ενδεικτικά, αναλυτική αξιολόγηση (Audit), εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου, ανάπτυξη bespoke μοντέλου υλοποίησης καθώς και πλήρη υποστήριξη λειτουργίας κατά την ψηφιακή μετάβαση.

  Μέσα στο επόμενο δίμηνο, προστίθενται στο φάσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών του MOCTA προηγμένες λειτουργίες data & analytics, νέα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη (user experience optimization) ενώ παράλληλα ενισχύεται και η στελέχωση του συγκεκριμένου τμήματος.

  O Κων/νος Θεοτοκάς, CEOτης ATCOM δήλωσε σχετικά:

  «Βασική παράμετρο του σχεδίου ανάπτυξης του MOCTA αποτελεί η πρόσβαση σε διεθνή τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές - για αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Αντιπρόεδρος ΔΣ της ATCOM από το 2006, με την εκτενή του διεθνή δραστηριότητα και τη συνεργασία του με market leaders του εξωτερικού, αναλαμβάνει την επίβλεψη και κατεύθυνση των Digital Transformation υπηρεσιών μας».

 • Το νέο website της Pizza Hut κατασκευασμένο απο τη Light House

  Σερφάροντας ανοίγει η όρεξη…Αυτό διαπιστώνεις όταν μπεις στο νέο site της Pizza Hut, που σχεδίασε η Light houseστηνεξειδικευμένη e-commerce πλατφόρμα της,VENDDκαι δημιούργησε την πιο fun και function σελίδα παραγγελίας για λαχταριστή Pizzaκαι όχι μόνο.


  Σε ένα γευστικό περιβάλλον που είναι τόσο αντιπροσωπευτικό, που σχεδόν…μυρίζει λιχουδιές, μπορείς να δεις ξεκάθαρα τις επιλογές, τις προσφορές, τα combos που προσφέρει η Pizza Hutκαι να επιλέξεις ανάμεσα σε delivery και takeaway, αναλόγως.

  Το ευέλικτο menu σε καθοδηγεί προς την παραγγελία που ταιριάζει καλύτερα στα δεδομένα σου, σε διευκολύνει να κάνεις την καλύτερη και την πιο οικονομική επιλογή και σε κατατοπίζει σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένεις στο πιάτο σου! Η αγαπημένη pizza με το motto For the Love of Pizza, γίνεται η πιο απολαυστική digital εμπειρία και δείχνει το δρόμο προς το μέλλον.

  Στον επισκέπτη επίσης παρέχεται η δυνατότητα για μελλοντικές παραγγελίες, ενόψει πάρτι, ή επερχόμενων συγκεντρώσεων, πραγματοποιούνται κλιμακωτές εκπτώσεις ανάλογα με το ποια και πόσα προϊόντα υπάρχουν στην παραγγελία, αυτόματη ταύτιση διεύθυνσης παραγγελίας και πλησιέστερου καταστήματος, καθώς και τρέχουσες προσφορές, ανάλογα την ημέρα, την ώρα, την περίσταση.

  Πάρτε μία …γεύση, εδώ: www.pizzahut.gr

 • Η ανάπτυξη του Oracle Cloud μοχλός για διεθνή επέκταση

  Με βάση την έντονη ζήτηση από πελάτες για τις υπηρεσίες cloud που προσφέρει ανά τον κόσμο, η Oracle ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να επεκτείνει σημαντικά το αποτύπωμα της σύγχρονης υποδομής cloud που διαθέτει.

  Τα σχέδια της εταιρείας για γρήγορη επέκταση περιλαμβάνουν το άνοιγμα 12 νέων περιφερειακών κέντρων δεδομένων και την αύξηση του εύρους και του βάθους των υπηρεσιών Oracle Cloud που είναι διαθέσιμες στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρειο και Νότιο Αμερική.

  Με αυτήν την είδηση, η Oracle συνεχίζει να κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο, προσφέροντας ένα πλήρες και ενοποιημένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών cloud (SaaS, PaaS και IaaS) και νέων υπηρεσιών στους τομείς της ασφάλειας, της τεχνολογίας Blockchain και της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

  Ο Mark Hurd, CEO της Oracle, δήλωσε: «Το μέλλον του IT είναι αυτόνομο. Με τα διευρυμένα, σύγχρονα κέντρα δεδομένων μας, η Oracle βρίσκεται σε ιδανική θέση για να παράσχει τις πιο αυτόνομες τεχνολογίες στον κόσμο. Με τη διεθνή επέκταση των κέντρων δεδομένων μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να μειώσουν τα κόστη του IT, να μετριάσουν τους κινδύνους και να ανταγωνιστούν όπως ποτέ άλλοτε.»

  Η περιφερειακή επέκταση του Oracle cloud θα περιλαμβάνει τοποθεσίες στην Ευρώπη, όπως Άμστερνταμ και Ελβετία, στην Ασία, όπως Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη και Νότιο Κορέα, καθώς και στη Βόρειο Αμερική, με δύο στον Καναδά και δύο νέες τοποθεσίες στις ΗΠΑ για υποστήριξη των φόρτων εργασίας του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

  Από την πρώτη παρουσίαση του Oracle Cloud, η εταιρεία αυξάνει διαρκώς τους πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που περιλαμβάνονται στη λίστα Global 2000, αλλά και επιχειρήσεων μικρού και μεσαίου μεγέθους.

  Οι οργανισμοί συνεχίζουν να στρέφονται στην Oracle με ρυθμούς ρεκόρ για να δημιουργήσουν, να υλοποιήσουν και να επεκτείνουν πρωτοποριακές εφαρμογές και για να εκτελέσουν κρίσιμους φόρτους εργασίας σε ένα περιβάλλον cloud που χαρακτηρίζεται από μικρή καθυστέρηση (latency), υψηλή διαθεσιμότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

  Σήμερα, πελάτες σε περισσότερες από 195 χώρες τρέχουν τις πιο απαιτητικές εφαρμογές τους χρησιμοποιώντας τα Oracle Cloud Platform και Oracle Cloud Infrastructure.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Open Source διαχείριση ή άλλη?

Κόμβος πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για θέματα και εφαρμογές που αφορούν στις ψηφιακές τεχνολογίες, εστιάζοντας ειδικότερα στην αξιοποίηση του web.

Newsletter

Subscribe to our newsletter. Don’t miss any news or stories.

We do not spam!